va multumesc frumos pt raspunsuri....eu stiam k aceste spotting-uri sunt posibile in prima si a 2a luna de pastile....dar nu si in a 5 a.am totschimbat pastilele.p-astea chiar n-as vrea sa le mai schimb pt k ma simt fff bine cu ele....astept sa treaca...e deja a 3a zi.va pup.
Cred ca-i vb de un mic spotting. Se intampla in momentul in care ei AC, scrie si pe prospectul din interiorul cutiei. Pentru orice eventualitate fa-ti programere la ginecolog.
Mamica fericita
Irina,
nu cred ca tb sa-ti faci probleme. Eu am luat AC timp de vreo 8 ani si am avut din cand in cand acest gen de "scurgere" intre menstruatii. Dr. mi-a zis ca nu-i nimic anormal, se mai intampla din cauza pastilelor, asa ca linisteste-te. 
Sigur, pt linistea ta te poti duce la un medic, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Citeste prospectul pilulelor. ![]()
va multumesc frumos pt raspunsuri....eu stiam k aceste spotting-uri sunt posibile in prima si a 2a luna de pastile....dar nu si in a 5 a.am totschimbat pastilele.p-astea chiar n-as vrea sa le mai schimb pt k ma simt fff bine cu ele....astept sa treaca...e deja a 3a zi.va pup.