Are cineva ondulator pentru par? Am vazut unul destul de complex de la Philips dar nu stiu ce sa fac. Arde parul? Se comporta bine? Ies bucle sau ma aleg cu parul ars?
Depinde la ce ondulator te referi. Cel gen "fier" arde parul in mod sigur, dar isi face treaba. Cel cu perie rotunda e un pic mai ok, adica nu arde parul chiar asa de tare ca primul, si efectul e cam acelasi... Pe mine nu m-au "impresionat" nici unul nici celalalt...
dupa parerea mea arde parul si unul si celalalt; diferenta este probabil de procente (cel de fier mai mult ; celalalt mai putin)
am uitat sa raspund la una din intrebarile tale:
eu am ondulator dar nu il mai folosesc de mult timp, pentru ca imi arde parul si nu este de fier
buclele ies, dar eu prefer bigudiurile
Daca nu iti faci bucle in fiecare zi merita sa il folosesti.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Si eu am si nu-l folosesc. E tip perie, nu arde f tare parul, dar il usuca. Daca vreau bucle pun bigudiuri cu arici si scap mai repede si mai usor.
Am avut si eu unul foarte bun,dar care tot imi tocea varfurile.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cel mai util mi se pare un uscator cu perie circulara care (perie) nu are metal in zona sa cilindrica ci este din plastic. Deci iti usuci parul dupa spalare cu acea perie circulara.
Parul trebuie protejat impotriva incalzirii ca pentru orice uscator (balsamuri, alte substante).
Si eu am Philips, banuiesc ca e acelasi, si e super. E adevarat insa ca nu abuzez de el,asa ca n-am avut nici o problema.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)