filantropia - cine s-a operat acolo?

filantropia - cine s-a operat acolo? | Autor: Alissaa

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor, am nevoie de niste informatii.
Saptamana viitoare trebuie sa fac celioscopie (asta cica ar fi o laparoscopie) la spitalul Filantropia. Eu am fost acolo sa imi scoata un polip endocervical, nu m-am uitat foarte atenta in jur, dar atat cat am vazut nu prea mi-a placut. Pe de alta parte doctorita este f buna si ma gandesc ca nu o sa fie imposibil sa stau vreo 3 zile pe acolo.
Prin urmare, va rog mult, spuneti-mi daca ati avut vreo interventie chirurgicala la acest spital - cum este pe acolo? toaletele sunt acceptabile? asistentele aproximativ ok? ...nu stiu, ce credeti voi ca ar fi relevant, ce v-a placut si ce nu v-a placut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Eu am nascut acolo, iar mama s-a operat in Iunie anul acesta.
Pare urat, insa este curat. Eu una nu am ce sa reprosez la acest capitol. Iar asistentele sunt dragute, insa asteapta ca peste tot sa fie "premiate " pt un plus de atentie, un cearceaf mai alb, etc.
Si eu si mama am stat mai mult de 3 zile internate si nu avem ce sa reprosam!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Eu am nascut acolo in martie (cezariana) si am ales spitalul (tot)pentru profesionalismul doctorului care mi-a urmarit sarcina. Este acceptabil din celelalte puncte de vedere (confort), dar este curat si la copii nu au avut infectii intraspitalicesti, din cate stiu eu, dar asta nu te priveste pe tine, acum. Oricum, tu vei fi internata la un alt etaj, banuiesc insa ca sunt asemenatoare conditiile si poti sa te interesezi daca exista si acolo (la obstretica, et2, exista) rezerve cu plata, cu conditii mai bune. Din cate am auzit, prin august era in renovare, poate acum arata chiar foarte bine. Asistentele sunt bune din punct de vedere profesional, ajutate de o mica atentie, ca peste tot, dar nu mi s-a parut nimic exagerat.Succes cu celioscopia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Eu nu m-am operat, am nascut (in sept anul asta si in oct 04) la Filantropia. Acum 2 ani n-am vazut piciorus si antenuta de gandacel , anu asta, insa (datorita renovarilor, probabil), am impartit o cabina de dus cu un micut maro suparat ca i-am inundat vastul apartament (a iesit de pe teava de scurgere) iar o prietena care a nascut o sapt mai tarziu mi-a spus ca la ea impartea toata toaleta (din rezerva platita) cu o colonie intreaga.. Ieseau noaptea la plimbarica in baitza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

Vad ca nu e nimic de speriat. Multumesc din suflet pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Cu placere. Multa sanatate!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput