cum ne vindeca o sarcina...

cum ne vindeca o sarcina... | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Nu sunt sigura ca "vindeca" e termenul potrivit, dar oricum cred ca o sa intelegeti la ce ma refer. Ne dorim foarte mult un copil si sunt sigura ca va veni cat mai curand. Sufar insa de o afectiune si mi-e frica sa raman insarcinata, pentru ca tratamentul nu este compatibil cu sarcina. Totusi vin sa va intreb... lasand la o parte bucuria si satisfactia nemasurate care vin odata cu nasterea unui copil, poate o sarcina sa amelioreze simptomele unei boli sau chiar sa faca sa dispara ca prin minune anumite afectiuni? Am auzit de cazuri in care sarcina a sters pur si simplu migrenele zilnice sau a ameliorat o alergie, ba chiar a vindecat cele mai diverse boli.

Nu o data mi s-a spus (si chiar de catre medici) ca urticaria cronica de care sufar (si careia nu-i gasesc cauza, asa ca nu-i pot da de cap) ar putea ramane o amintire neplacuta daca as ramane gravida.

Astept cu nerabdare sa aflu cum v-a vindecat sarcina...sau cu ce v-a ajutat in ceea ce priveste starea de sanatate...

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu aveam migrene inainte de sarcina - nu zilnice, dar la cateva zile. In timpul sarcinii au disparut complet dar au revenit, cu o frecventa mai mica insa, dupa ce nu am mai alaptat.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Prima sarcina m-a scapat de migrene. A doua mi le-a adus inapoi

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sarcina m-a scapat de chisturile pe care le-am avut in permanenta pe ovarul drept timp de 7 ani. Ovarul stang si trompa stanga mi-au fost scoase in urma unei operatii de chist ovarian.........si de-aici dereglari hormonale.......dureri crunte....
Acum sunt sanatoasa si ma simt sanatoasa! Iar dureri......deloc!
Numai bine si multa multa sanatate!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Este foarte posibil, pe mine sarcina m-a scapat de niste afectiuni destul de grave ale coloanei. Paradoxal, pentru ca e arhicunoscut ca sarcina sporeste presiunea pe coloana!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sarcina mi-a luat durerile infernale din prima si a doua zi de ciclu, cine le-a avut vreodata stie ce spun!
Da' mi-a adus alte belele pe cap!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Sarcina mi-a luat durerile infernale din prima si a doua zi de ciclu, cine le-a avut vreodata stie ce spun!

Sa auzim de bine ;)

si mie la fel. prima. a doua mi le-a adus inapoi. cu bonus. le am si-n zilele de ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am citit undeva, candva ca o sarcina intinereste mamica si vindeca oaresce afectiuni...erau explicatii stiintifice pertinente...dar imi pare rau ca nu le pot reproduce (ca lea.m uitat! a ramas esenta!)...ceva de genul ca sist.imunitar al femeii sufera niscai transformari ca sa nu.l simta pe bb ca un corp strain si sa.l atace (asta ar fi explicatia disparitiei alergiilor dupa o sarcina)...apoi sist.hormonal tinde sa se regleze (aici s.ar explica disparitia chisturilor ovariene, a pb.de ciclu mestrual, etc)...dar pe partea cealalta nu e de neglijat faptul ca bb s.ar putea sa.ti cam ia din rezervele de Fe, Ca, etc...asta dc nu urmezi totusi o medicatie corespunzatoare...

...si apoi...f.multi barbati mi.au spus ca o sarcina intinereste o femeie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:
Originally posted by giulia71

Sa auzim de bine ;)

si mie la fel. prima. a doua mi le-a adus inapoi. cu bonus. le am si-n zilele de ovulatie.

Trebuie sa mai treci printr-una sa dispara de tot :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc, fetelor! Pentru mine e ceva foarte important, de-asta m-am hotarat sa va intreb. Anca, cam asa ceva asteptam sa aflu. De-as gasi undeva ceva referitor la asta!!!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Si eu in club : aveam o tensiune normala, ca de obicei e minuscula.

Mergi la inceput