Din nou Exluton...

Din nou Exluton... | Autor: Nane

Link direct la acest mesaj

Fetelor v-a dat vreodata exlutonul vreo dereglare mai nasoala? De ex mie mi-a intarziat pana acum 2 saptamani (am 44 de zile de la ultima menstruatie...). Pana acum a mai intarziat cateva zile pana la o saptamana, dar 2 saptamani never ever... Stiu ca el mai da dereglari din cand in cand. Insarcinata nu-s - mi-am facut 3 teste pana acum... nu stiu ce sa cred. M-am programat la doctor dar abia sapt viitoare.

Mersi

Nane

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

sincer, mie nu. poate dereglarile pe care le ai sa fie din alta cauza. bafta la dr.

20+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am luat Exluton cit am alaptat si am avut ciclul neregulat. Nu stiu daca era din cauza pastilelor (oricum, nu mai stiam cind trebuie sa vina, era ciudat sistemul ala de luat pastile fara pauza). Daca le iei de mult si nu ai facut nici o pauza s-ar putea sa fie si din cauza asta (am patit-o eu dupa 2 ani jumate de luat microgynon fara intrerupere. Am facut pauza vreo doua luni si totul a reintrat in normal). Oricum, lasa-ti programarea aia la medic chiar daca pina atunci ti-a venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Monu pot sa te-ntreb si cat timp ai luat Exluton? Eu am mai auzit de pe la diverse persoane cum ca ar da uneori dereglari usoare, dar la mine numai de "usor" nu prea se poate vb...

Mersi,

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_emanuel spune:

Eu am luat 6 luni si nu am avut probleme. Ba chiar mi-a parut rau ca a trebuit sa-l schimb cu Novynette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PUIUMIC spune:

Eu am inceput sa iau Exluton la 4 luni dupa ce am nascut cand inca nu-mi venise ciclul si am luat 6luni dupa care mi-am pus sterilet si abia atunci mi-a revenit menstruatia.M-am simtit ok cat am luat nu am avut nici un fel de neplaceri.

Mergi la inceput

Fetele mersi de raspunsuri. Eu am mai luat acu vreo 5 ani Exluton si am fost ceas, dupa care am luat logest si acum un an juma mi s-a recomandat din nou exluton (n-am nascut am doar chisturi). Am facut si pauza,Natasa, acu vreo 4-5 luni dar vad ca a luat-o razna... Daca cumva sunt insarcinata ar putea sa afecteze pilulele o evtl sarcina? Pe mine asta ma ingrijoreaza cel mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Unul din efectele Exlutonului sint dereglarile menstruale, ori vine menstruatia ff des, ori deloc mult timp. Am patit-o eu, asa ca nu te speria. Asa se intimpla cu aceste mini pilule pentru ca au doar progesteron. Nu toata lumea le suporta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Banti
Asa se intimpla cu aceste mini pilule pentru ca au doar progesteron. Nu toata lumea le suporta bine.

Eu una nu le-am suportat deloc, am avut multe reactii adverse! Dar e vorba de Cerazette, nu Exulton - dar tot numai ciu progesteron.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

sarna fetelor. Intre timp m-am trezit cu niste "pete" pe care le-am interpretat drept menstruatie si am aruncat folia de pilule la cos. Am mai gasit un subiect cu Exlutonul in care ziceau alte fete ca au avut probleme de la el cu menstruatii ff dereglate (ori prea dese ori deloc), deci pana la urma sunt si eu in schema. Hahahaha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

iau si eu exluton de doua zile. am nascut acum 5 saptamani si il iau numai luna asta ca deja nu mai am lapte. am zis sa iau din asta ca poate-poate oi mai avea cat de cat un pic de laptic pt printesa si sa nu o privez de acest privilegiu. acum imi pare si rau ca am apucat sa-l iau, mai bine mai asteptam vreo sapt si luam direct novynette (pe care l-am luat ani de zile inainte de sarcina si m-am impacat f bine cu el). probl e ca din ziua imediat urmatoare dupa ce am luat prima pastilutza m-au luat durerile de sani. oare e de la el? ca de lapte sigur nu e, ca nu mai am...

astept un raspuns, poate ma puteti ajuta cu o parere!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput