ALAPTAREA,SOMNUL...O PROBLEMA!!!

ALAPTAREA,SOMNUL...O PROBLEMA!!! | Autor: lakioana

Link direct la acest mesaj

Buna...Sunt fericita mamica a unei fetite de 3 saptamani. De cand am venit din maternitate dar chiar si acolo, am avut probleme...fetita mea pare sa fie o mare mancacioasa...pare sa nu se sature niciodata. Mentionez ca o hranesc la san. Mananca...mananca...cateodata mai si adoarme la san. Dupa ce o iau de la san, incerc sa o fac sa ragaie (cateodata ne reuseste figura, cateodata nu...mai ales cand a adormit la san). O pun in patut sa doarma, dar nu doarme nici 5 minute ca se trezeste cu o figura de om bolnav la care ii este foarte rau. nu dureaza cateva minute...timp in care se agita la maxim, ca ori vomita ori regurgiteaza, dupa care pur si simplu nu mai vrea sa adoarma. Sta cateodata chiar si trei ore pana la urmatoarea masa si plange de parca ar manca pamantul. Isi suge pumnisorul de parca i-ar fi ingrozitor de foame...si daca o pun la san se potoleste si o luam dupa aceea de la capat. Dupa cateva reprize de genul asta, este atat de obosita incat adoarme plangand si doarme cateodata chiar si 6 ore.

Suntem ingrijorati...de ce nu se satura fata?
Am incercat si sa vedem daca am eu lapte destul. Cu toate ca stiam ca este din abundenta...avand in vedere ca tot timpul sunt cu tricoul ud...am muls 100 ml. si i-am dat cu biberonul. Mananca...dar se intampla exact acelasi lucru.

Care sa fie problema aici? Deja, dupa atata plans, eu parca nu mai suport...plang cateodata cu ea ca nu stiu ce sa ii mai fac.

Va rog, daca ati avut sau aveti aceleasi probleme scrieti-mi sa vad ca nu suntem singurii in aceasta situatie.

Va pup si va mutumesc de pe acum

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa!
stiu la ce te referi ca si eu m-am confruntat cu reprize de genul asta! baietelul meu are tot 3 saptamani! iti spun ce m-i s-a spus mie de asistenta si la noi a functionat! dupa mancare sa stau cu el in brate, mai exact pe umar (ca sa ragaie) cel putin 15 minute chiar daca doarme! plus cand ii dau sa manace sa nu fie la orizontala si daca se poate cat mai la verticala! dupa aceea pus pe partea dreapta vreo juma de ora in carut (landou) si apoi il succes pe stanga sau pe spate! landoul e si el inclinat cam la unghi de 30 de grade zic eu! deci ideea e ca dupa masa cel putin o ora sa nu stea perfect la orizontala!
la noi merge asa si nu imi mai vomita laptele!
sper sa iti fie si tie de folos! daca nu, suna totusi pediatru si intreaba ce poti face!
numai bine,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Multumesc din suflet Beatrix...sper sa mearga si la noi, pentru ca intr-adevar, daca o tin in brate in unghi inclinat imediat dupe ce doarme mai mult timp...nu vomita, doar cand o pun in patut care este la orizontala...dupa cateva min. incepe.

Sper si cred ca o sa mearga asa.

Multumesc inca o data si va doresc tie si la baietelul tau numai sanatate!!!

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

da, asa e, trebuie plimbata pe umar vreo 10 minute cel putin dupa ce papa, si da-i sa pape si sa stea mai inclinat.

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

in primul rind FELICITARI SI SA VA TRAIASCA !
nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar pot sa iti spun ca daca postai subiectul asta la "parintii intreaba, parintii raspund" cred ca primeai mai multe raspunsuri.
eu ca sa rigiie baiatu' tin minte ca ii dadeam niste picaturi si treaba era "ca si aranjata". vezi daca poti gasi acolo ceva asemanator. cu toate asta pot sa iti spun ca depide si de copil. la alti copii nu a mers. insa daca vrei, merita sa incerci.

sanatate !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput