PROTEUS IN SARCINA !!! STITI CEVA ?
Nu stiu ce sa ma mai fac.scap de una si dau de altceva.Azi am primit rezultatul uroculturii si am ramas paf cand am vazut ca mi-a iesit infectie urinara cu PROTEUS.Am citit cate ceva despre aceasta bacterie si am primit si trat de la medicul de familie :Augmentin de 1 gr,1 tb la 12 ore,No-Spa cp ,3x1/zi.Sarcina mea are acum 31 sapt si nu stiu ce influenta poate avea asupre bebelusului meu acest microb,nu stiu exact de cand poate fi acolo.mentionez ca nu am avut nici un simptom si nu am facut febra.
Daca ati trecut prin asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce ati facut si ce vi s-a spus de catre doctorii vostri,pt ca eu ma tem pt siguranta lui BB mic.
Azi ma duc sa vb si cu dr. meu sa vad ce mai aflu.Va pup si va doresc sanatate la BB-ii vostri si voua
Andreea si BB-31 sapt
Raspunsuri
Karina spune:
In mod normal trebuie refacuta analiza in alta parte, pt. siguranta. Vezi ce spune si dr. ginecolog, nu te arunca sa iei antibiotice, desi se pot lua in sarcina.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
Helenutza23 spune:
andreeaben mie mi-a iesit dracovenia de proteus la cultura de col. am fost la 2 medici buni si de incredere cu rezultatul. numai ca asa cum se intampla de muuulte ori, medicii au opinii diferite, uneori neasteptat de diferite. asa ca, unul mi-a zis ca nu e prob si ca nu imi da trat pt ca nu e cazul (decat daca iesea in urocultura mi-ar fi dat! asa mi-a zis) iar altul a facut ochii mari si a zis ca nu se poate, acest bacil a infectat proba in cadrul spitalului, acest bacil fiind o chestie des intalnita in infectiile intraspitalicesti. asa ca am repetat analiza si a iesit bine. te sfatuiesc si pe tine daca nu ai inceput trat cu antibiotice sa repeti analiza (stii ca daca ai inceput trat cu antibiotice, rez la uroc nu poate fi f credibil, totusi poti incerca). oricum din cate am citit eu, ca ma miram ca aiesit in analiza mea asa ceva, proteus asta nu sta degeaba si cam da simptome, mai ales in infectiile urinare. asta e ce am citit, acum nu stiu ce sa spun. decat sa repeti totusi analiza.
te pup, multa sanatate si sarcina usoara, bb sanatos
20+
abogeve spune:
buna fetelor !
stie cineva ce inseamna mai exact valoarea "indeterminabil" la listerie? voi repeta analiza .. ca sa am un rezultat clar .. dar totusi , a mai experimantat cineva asta ?
andreeaben spune:
multumesc mult pt raspunsuri,acum m-am intors de la dr ginecolog si mi-a zis sa iau fara probleme AUGMENTINUL,pt ca e f probabil sa fie o infectie urinara fara simptome,se intampla frecvent mai ales ca eu am o sensibilitate la vezica urinara.Deci,iau trat 5 zile si voi repeta analia lunea viitoare.
va pupic si va doresc numai bine
Andreea 31 sapt