Exista nepotrivire sexuala?
Am citit fraza asta pe DC: " Nepotrivirea sexuala este invocata doar ca pretext in cazul divorturilor (stiu cazuri concrete). De fapt, ce-ar fi sa definim acea nepotrivire sexuala, de care tot vorbim? Eu cred ca este o expresie inventata doar pentru a scuza alte probleme. Daca cei doi se iubesc cu adevarat si se inteleg bine, NU EXISTA nepotrivire sexuala (pentru ca sotul nu va fi egoist si brutal, ci va cauta de fiecare data satisfacerea sotiei, implinirea ei sexuala, va face ce ii place ei; iar sotia la fel"
Eu, uite, sustin ca exista.Am cunoscut, mi s-a intamplat, pur si simplu dpdv anatomic nu ne potriveam...da delooocccc.Daca m-as fi casatorit cu respectivul( eram cu 2 saptamani inainte de nunta) am fi divortat sigur...
Voi ce ziceti?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Raspunsuri
anka-maria spune:
Io nu prea cred ca exista asa ceva.
Cred ca exista nepasare, lipsa de tandrete/calm/sentimente/respect/comunicare/atentie/ care duc la o asa zisa nepotrivire sexuala.
Aoleo, ar putea fi cazul in care el vrea sex in 3 si io nu, atunci poci sa zic ca e nepotrivire sexuala
.
just me
olim spune:
Este o tampenie sa credem ca este doar un motiv de divort textual, adica un capriciu

Eu am avut o prietena care avea mari probleme cu prietenul ei in timpul relatiilor sexuale, cu toate ca se iubeau foarte mult, si erau o familie model, dar viata lor sexuala era aproape zero.
Nu inteleg de ce nu ar putea exista o diferenta anatomica intre doua persoane.
Asta cred ca e una dintre asa zisele "fantasme"
ale babelor din sat, care nu cred asemenea povesti, care stiu ca daca s-au maritat, numai moartea le mai desparte, orice s-ar intapla.
Mie mi se pare ca trebuie respectata ca oricare alta cauza si nu luata in gluma.
Parere personala
Bine ca nu am si eu asemenea problema, mai ales ca primul meu prieten e actualul sot.
De asta ii bine sa ii probezi inainte de a-i lua de barbati, ca daca nu-s buni si nu iti dai seama decat dupa ce ai spus DA, ce faci, ca nu e ca la televzoare, ca ai 15 zile sa te razgandesti, si primesti banii inapoi pe el
, cel putin in Sapnia, dar cred ca si in UE.
O zi buna tuturor
clayhanger spune:
Da, exista (fie ca e nepotrivire anatomica, lipsa atractiei sau alt necaz), si poate fi un motiv de despartire la fel de bun (sau uneori chiar mai bun) ca oricare.
M&M spune:
Exista asa ceva!!!Eu am patit-o cu primul prieten. Pur si simplu nu eram compatibili din acest punct de vedere.
Cristina
M&M spune:
Exista asa ceva!!!Eu am patit-o cu primul prieten. Pur si simplu nu eram compatibili din acest punct de vedere.
Nu stiu daca am voie sa scriu asa ceva pe forum...![]()
- eu aveam ( si inca mai am retroversie uterina)
- el avea cativa cm in plus, intelegi voi
- rezultatul: CONTACTE SEXUALE FFOOOOOARTE DUREROASE
Cristina
Victoria spune:
Exact la situatii de genul asta ma refeream..chiar nu ai ce sa faci, sau induri o viatza de chinuri si de frustrari pentru ambii parteneri( cred ca nici lui nu-i pica bine sa te vada ca te chinui)
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
sanziana72 spune:
Da, exista nepotriviri, fie anatomice, fie fiziologice...
Cunosc si eu o familie care a divortat pe acest motiv acum 20 de ani. Pur si simplu penisului lui era prea mare si o ranea daca incerca sa patrunda in vagin. Si nu era o problema de excitatie si pur si simplu de marimi anatomice diferite. Sa fii continuat asa nu ar fi fost doar chinuitor ci si periculos din punct de vedere medical.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Cristina_C spune:
Victoria, din aceeasi sursa citez: "Relatia sexuala nu este ca probarea unei pantofilor: incerci nu stiu cate perechi pana gassti una care ti se potriveste. NU!"![]()
"nu stiu cate perechi!" - asta-i exagerare. Nu trebuie sa probezi tot ce gasesti in magazin. O mai nimeresti si din prima sau dintr-a doua incercare.
Desi mie nu mi s-a intamplat, cred sincer ca exista nepotrivire sexuala intre un barbat si o femeie.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Alynutza spune:
Da, si eu cunosc doua cazuri exact ca si cel prezentat de Sanziana. Asa ca oricine afirma ca e o prostie, ca nu exista nepotrivire sexuala, nu stie ce vorbeste. Si de acord cu Victoria, ce sa faci, sa rabzi o viata?
Lorenza spune:
Eu cred,subliniez eu cred,ca exista incompatibilitate sexuala,nu nepotrivire anatomica.Medicii spun ca vaginul este f.elastic si se dilata cat este nevoie,vezi de ex. fenomenul nasterii cand se dilata...Deci,pana la urma e nevoie de multa experienta din partea barbatului!Poate ma insel,nu am fost confruntata cu asa ceva!
Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!