La cat timp dupa operatia de cezariana putem merge la sala pentru intretinere?
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
asta depinde de fiecare in parte.Oricum nu mai devreme de 6 luni.
Depinde de marimea sectiunii si de perioada de recuperare.Eu am sectiune pe verticala pt ca a fost in stare de urgenta.
Dupa 6 luni am putut sa reiau incet incet activitatea sportiva.
ANGELA
eu am inceput dupa 4 luni cu inot, gimnastica in apa si cam dupa 6 luni cu exercitii usoare de aerobic si pilates. progresiv am crescut intensitatea exercitiilor si cam la 8 luni de la op de cezariana am inceput si spining-ul.
dar in prealabil am primit unda verde de la ginecolog.
trebuie sa mai ai in vedere si faptul ca daca alaptezi nu ai voie sa faci efort fizic mare. eu am luat-o asa incet pt ca pana la 5 luni si ceva am alaptat exclusiv si apoi pana la 11 luni si jumatate.
mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Astept in continuare si alte experiente ale mamicilor cu cezariana care au facut sport dupa nastere.
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
eu am inceput usor pe la 6 luni, medicul insa insista sa nu depun prea mult efort... asa ca inceputl a fost usor si greu 5 abdomene pe zi, credeam ca mor de durere.. dar dupa o luna am reusit sa intru cat de cat in normal si durerile nu mai era asa mari.
Sanatate si numai bine 
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7