Epilator de care
mi-am cumparat un epilator pt. picioare in general si nu numai.. pentru prima data, pana acum am folosit lama, si nu mai place, vreau ceva care sa nu agresese pielea,
insa dupa ce m-am invartit vreo jumate de ora de care sa imi iau, in final am ales unul si cand ajung acasa citesc pe cutie si observ ca de fapt rade si nu smulge, pe alte cutii spunea ca dupa folosire timp de 4-5 sapt. ar fi urmatoarea epilare, iar pe asta nu scrie.
cine stie sa ma lamureasca... chestia de epilare arata ca niste site mici
Raspunsuri
Clover spune:
Loma, returneaza-l de urgenta.
Ia-ti un aparat Braun cu discuri rotative. Uite aici http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=153489&catid=50621&aid=335933&aparam=braun_silk_epil_soft_perf.
O sa doara primele dati pentru ca ai folosit lama, dar pana la urma o sa devina suportabil. Singura problema reala e de timp, ia destul timp.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Artemis1578 spune:
Iti recomand si www.domo.ro/produs.php?id=P:4132" target="_blank">Philips Satinelle, eu am inca de prin 2002 unul simplu, cu o singura viteza si inca isi face treaba foarte bine!
Totul e sa suporti durerea! Sunt persoane care nu se pot obisnui si revin la ceara sau lama.
Anka
si Ubitu 
crinuta spune:
Eu am renuntat la epilator din cauza ranilor pe care mi le face.
Cu ceara nu am nici o problema.
Am incercat si Braun si Philips si am avut aceleasi probleme, so..
Crinuta si
Rayan
Happiness_4_us spune:
Daca ar fi sa te sfatuiesc eu, ti-as spune ca niciunul nu e bun, cel putin pentru mine. Am cumparat initial Braun dupa care Philips. Amandoua stau in sertar acasa si folosesc ceara. E mult mai buna. Epilatoarele sunt mult mai dureroase iar eu nu am suportat durerea.
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
lgireada spune:
Tot ceara sa traiasca! E putin dureroasa in comparatie cu aparatul, mai ales in zone sensibile...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
madau spune:
Eu am un Braun Silkepil de care-s tare multumita, ma epilez peste tot cu el, si inghinal si la axile, la inceput a durut un pic dar acum n-am nici o problema.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anyella spune:
Braun Silk-epil,eu il folosesc de 12 ani fara nici cea mai mica problema!!! a trecut si mama garantiei si nu mi s-a defectat niciodata...ma fac o data cam la zece zile,mi-a rarit firele de par(10 zile ca sint eu ft.pretentioasa si daca tot il am in casa...)
inconvenient:cresc fire sub piele(dar ce parca la ceara nu cresc)...
la cosmetica nu imi epilez decit axila(am avut o retinere de la inceput sa il folosesc pt. axila) si mustata
,al meu este dintre primele modele,m-am obisnuit de mult cu senzatia de ciupitura,dar au aparut o multime de optiuni acum...cu fel si fel de chestii pt. atenuarea durerii
ariana31 spune:
daca ar fi dupa mine ti-as spune ca ceara e sfanta.
si oricum nu cred ca poti sa te epilezi inghinal cu epilatorul orice marca ar fi el ( la fel mustata ,axila ),so...
Artemis1578 spune:
quote:
si oricum nu cred ca poti sa te epilezi inghinal cu epilatorul orice marca ar fi el ( la fel mustata ,axila ),so...
Eu pot! De vreo 5 ani, de 2 ori pe luna!

Anka
si Ubitu 
Lolly spune:
Eu am tot Philips Santinelle.
Nu inteleg cum de ti-a facut tie rani, Crinuta. Poate ne explici putin...
Da, este putin mai "dureros" dar si datorita faptului ca smulge mai putine fire in acelasi timp, nu ca ceara: cand tragi de ea, ai epilat o mare parte din picior. Dar, eu ma inteleg foarte bine cu el. Nu ma pot epila in schimb cu aparatul epilator inghinal. Asta o recunosc: ma doare destul de tare si atunci... cosmetica e prietena mea cea mai buna.
Am inteles ca si aparatele Broun sunt bune.
Parerea mea: du-te la magazin si incearca sa-l schimbi. Ia-ti unul Philips sau Braun, in functie de... ce-ti place mai mult.
Astazi este o zi noua.