aviz amatorilor !

aviz amatorilor ! | Autor: ariana31

Link direct la acest mesaj

Programarea sexului viitorului copil a devenit posibila


Dr. Vasile Nitescu a fost recent premiat cu medalia de aur a IFIA pentru inventia "Discul femeii" - un instrument care determina sexul copilului atat in timpul sarcinii, cat si in momentul conceperii * Inventia face inutila prezentarea la ecograf.Un medic roman de renume, a fost premiat recent la Salonul International de Inventica Genius, desfasurat la Budapesta, cu medalia de aur pentru inventarea unui dispozitiv didactic capabil sa stabileasca cu precizie sexul viitorilor nou nascuti, fara a mai fi necesara supunerea mamei la aparate medicale (inaintea obiectivizarii ecografice). Dispozitivul face posibil, de asemenea, si programarea sexului viitorului copilul de catre cuplu, prin alegerea zilelor cand este favorabila conceptia unui baiat sau a unei fete.
Conf. Dr. Vasile Nitescu, o adevarata somitate nationala in obstretica-ginecologie, si-a inregistrat inventia, intitulata "Discul femeii", la OSIM. Dispozitivul, genial prin simplitatea sa, se bazeaza pe cateva constatari personale facute de dr. Nitescu, care in studiile sale a observat ca PH-ul femeii in timpul ovulatiei este alcalin (permite spermatozoizilor masculini sa fecundeze si ii anihileaza pe cei feminini), in timp ce inainte de ovulatie PH-ul este acid si distruge spermatozoitii de gen masculin, favorizand-i pe cei feminini. Cercetarile medicului au aprofundat aptitudinile de fecundare atat ale ovulului, cat si ale spermatozoizilor. S-a observat, ca daca ovulul are un moment fecund de doar 24 de ore, sexul viitorul copil va depinde de ce tip de spermatozoid va ajunge sa-l fecundeze. Spermatozoizii cu cromozom Y - masculini, sunt cei mai numerosi, dar si cei mai sensibili in acelasi timp, neputand supravietui mai mult de 24 de ore si numai in ziua ovulatiei, cand PH-ul femeii este alcalin.
Cum se alege ziua procrearii
Astfel, daca un cuplu doreste sa conceapa un baiat, el va trebui sa realizeze contactul sexual exact in ziua ovulatiei, zi pe care "Discul femeii" o indica prin semnele biologice, in raport de prima zi a ultimei menstruatii pe care femeia trebuie sa o cunoasca cu precizie. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt de sex feminin. Pe baza acestor constatari medicale, daca se cunoaste exact prima zi a ultimei menstruatii, un cuplu poate stabili cu precizie in ce zile va concepe un baiat sau o fata, folosind "Discul femeii", care indica zilele favorabile conceperii aferente fiecarui sex.
Alte avantaje
Cu acelasi disc, se poate stabili fara a te mai prezenta la un ecograf, daca fatul este de sex feminin sau masculin. "Discul femeii" mai poate fi folosit si pentru a stabili: varsta sarcinii in luni, saptamani si zile, data primelor miscari fetale si poate ajuta la interpretarea unor date anormale care permit identificarea din timp a unor boli hepatice, endocrine, infectioase sau genitale (fibrom uterin, cancer uterin, tubar .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

multumim de articol. Oare la problemele de etica se gandeste cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

eu stiam ca numarul nou-nascutilor de sex masculin il depaseste pe cel al fetitelor.
dispozitivul e foarte interesant, dar ma intreb care e marja de eroare...adica si in ph acid tot mai supravietuiesc niste miscareti de care nu trebuie..
pentru niste parinti suficient de decisi sa aiba un copil de un anumit sex incat sa cumpere un asemenea aparat, o eroare poate aduce o dezamagire destul de mare, ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Asta citisem si eu cu mult timp inainte...totul e sa centrezi corect si sa nu fenteze ovulul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

personal, nu vad aici nici o problema de etica. ma bucur ca s-a inventat chestia asta si cred ca e extrem de utila...of course, exista si marje de eroare pe care "amatorii" vor trebui sa si le asume.No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pai eu cred ca daca cineva are probleme de etica, poate sa nu foloseasca acest dispozitiv!

sa fim serioasi, da mie una nu mi se pare chiar asa de grav, doar nnu cloneaza nimeni nimic si nici nu este vorba macar de fecundare artificiala.

cat despre ideea asta, cum poti face in functie de perioada fertila a femeii si de sexul lui bebe, poveste veche, nimic nou sub soare!!!

a, si nu in in ultimul rand, desi in toaate calculele, calendare chinezesti sau mai stiu eu ce (in care, de altfel, eu personal nu cred ) - bebe al meu nr 2 a fost programat fetitza, si inclusiv nenea la ecograf mi-a confirmat de 2-3 ori ca voi fi fericita posesoare a unei fetitze, m-am trezit cu o mandretze de baiat, manca-l-ar mama pe el!

in concluzie, necunoscute sunt caile Domnului, indiferent ce descoperiri care mai de care mai inovatoare face stiinta...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bai la etica ca la etica, dar daca se umple lumea de barbati, cum se vor descurca fara noi , sau isi vor schimba orientrea sexuala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by olim

Bai la etica ca la etica, dar daca se umple lumea de barbati, cum se vor descurca fara noi , sau isi vor schimba orientrea sexuala

Si atunci aleluia castraveti si morcovi !!!

On topic : Mi se pare interesanta chestia cu discul pentru ca tare imi doresc si un baietel dupa zanele mele !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

"Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin,"

cum explica aceasta somitate nationala gemenii de sexe diferite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Guestus

"Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin,"

cum explica aceasta somitate nationala gemenii de sexe diferite?
intra la marja de eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Eu am aplicat teoria asta, ca-i cunoscuta de mult.
Ne doream fetita.
P.S. Sa-mi traiasca baiatul!
------------------------

quote:
Originally posted by olim

Bai la etica ca la etica, dar daca se umple lumea de barbati, cum se vor descurca fara noi

Cam asa: www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=1730&colectia=" target="_blank">Primul secol dupa Beatricewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput