cum pot scapa de raceala

cum pot scapa de raceala | Autor: luciab

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor burticutelor! Sunt o graviduta de 29s si 3z si de aproape 2 sapt ma lupt cu o raceala pe care nu o pot invinge. Nu mai stiu ce sa fac , am incercat cu remedii naturiste , citrice,cu ceaiuri ,miere, sare la picioare, frectii cu spirt , oscillumcoccinum,paracetamol , ampicilina , si tot nu mi-a trecut. Ce sa mai fac. Ajutati-ma... mi-e frica sa nu-i fac rau celui mic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rsilva spune:

da,te inteleg e tare nasol sa te prinda raceala in timpul sarcinii,spun asta pt ca si eu sunt gravida acum in 35 saptamani si numai ce am scpat de o raceala!!!dar din fericire pe mine nu m-a tinut asa de mult timp ,ci doar vreo 4 zile....deci ai mare grija ca la tine dupa cate citesc s-a cam prelungit

eu nu pot cu f multe lucruri sa te ajut adica sa-ti spun,in sensul ca tu spui ca ai incercat de toate si degeaba...!

ce pot sa-ti spun este ca dr meu mi-a zis ca pot lua paracetamol,ampicilina numai la febra!(atit),multa vitamina c + caiuri fierbinti multe multe multe cu lamaie si mere.

e,eu din toate astea nu am pus guar pe nici un medicament(multumesc lui dumnezeu ca m-a ferit de febra!) ci am consumat ffffffffff multe ceaiuri fierbinti de musetel cu miere si lamaie si sa stii ca la mine a mers.

succes si tie si eu zic ca ar trebui sa mai ceri si sfatul altui medic dc tot nu ti-a trecut,binenteles spunanadu-i ca esti gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Draga mea,eu in saptamana 35 in mijlocul verii am facut o angina cu care m-am luptat pe toate caile si degeaba.Ca si tine am luat tot ce se putea.in final am mers la medic si am luat 5 zile ampicilina .Dupa prima doza ma lasase si durerea de gat,ameteala si starea aia nasoala. Prin sapt 32 am facut enterocolita si atunci am facut ampicilina de musai internata in spital.Bebe e ok sanatos,.Ti-am spus asta sa nu te lasi cu naturistele care-s apa de ploaie .daca ceva nu trece repede atunci ia ceva mai serios.Te pup si numai bine,Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciab spune:

fetelor va multumesc mult pentru mesaje si pentru incurajari si sa stiti ca asa o sa fac : o sa mai consult si alt medic si o sa beau ffff multe ceaiuri cu miere si lamaie - sper sa-mi treaca !!!
Va doresc sa nu treceti prin ce trec eu , in special seara cand am momente cand nici nu pot sa respir din cauza nasului infundat.
Pupici tuturor si sarcina usoara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lucia, la mine a avut efect doar ceaiul cu lamaie si miere.Chiar beam doar zeama de lamaie simpla amestecata cu miere. Sper sa-ti treaca curand!

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia23 spune:

sunt gravida in 25 saptamani si am luat o raceala cumplita,am mers la doctor si mi-a dat ampicilina pentru 10 zile cate 2 comprimate la 6 ore;nu am voie paracetamol,pt febra iau supozitoare algocalmin pt copii,tusea oribila am rezolvat-o cu f mult ceai de musetel cu lamaie si go-sept sau halls pt tuse.pntru arghirmonica crezi k este bine sa iau tot tratamentul de 10 zile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Draga Floarea....mie mi se pare cam mult 10 zile si sa ti-o spun pe aia drepata io mi-am facut tratamentul de 5 zile (ca asa se ia antibioticul) ca si mie mi-au zis 10 zile.Linistita ia tratamentul 5 zile...dupa aia m-am consultat si alti dr si au zis ca daca-s ok nu are rost sa iau 10 zile ampicilina.Te pup sa sa te faci bine.Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonia23 spune:

mersi mult pt sfat monica,cred k asa am sa fac si eu.va pupic mult.

Mergi la inceput