Am un baietel de 3 ani nascut prin cezariana - am avut placenta praevia. Acum sunt insarcinata in 5 luni...
Pana ma duc la control sa o intreb pe doctorita, aveti idee cum va fi a 2-a nastere? Am inteles ca dupa prima nastere, cezariana, urmatoarea este tot cezariana...
Mariana
Depinde de medic!In ultimul timp sunt destui medici si la noi care asista la nasteri vaginale dupa cezariene....dar nu prea multi...
Asa ca intreaba-ti medicul daca e de acord cu nasterea vaginala(totusi au trecut 3 ani....adica e un interval rezonabil).
Sa ne spui si noua ce ti-a zis!
Sarcina usoara in continuare!
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Mariana si eu placenta jos situata desi la prima nastere am nascut vaginal fara probleme.Am inteles ca daca ai avut o previa posibilitatea sa o ai inca o data e extrem de mica, intre 4 -8%.
Nasterea vaginala dupa cezariana se poate incerca in functie de motivele care au determinat cezariana.La tine n-ar fi nimic deosebit de data asta.
Depinde de medicul care te supravegheaza.Daca doresti sa nasti natural ar fi bine sa cauti un medic cu experienta in asemenea situatii.Riscul de ruptura uterina e foarte mic mai ales ca la tine au trecut 3 ani.
Succes!
Sabina 20+
mamica lui Aleksi Joel
Va multumesc pentru raspunsuri!
Peste 2-3 saptamani ma voi duce la control si va voi povesti ce mi-a spus doctorita. Pana atunci... numai bine!
Mariana