Buna tutror! Am vazut ca s-a format deja un grup pt cei care vor sa se lasa de fumat , atunci m-am gandit ca un grup pt noi cele care ne dorim sa slabim ar fi de folos. Eu una ma lupt cu kilogramele de ceva timp. Trebuie sa dau jos cam 13 kg , dar ambitia de cele mai multe ori se lasa asteptata. Am incercat tot felul de diete dar am ajuns la concluzia ca facand sport mult si avand o alimentatie saraca in grasimi reuseti sa slabesti. Cu mancarea nu am probleme dar cu sportul am. Nu am sufiecienta ambitie.Incep fac sport o sapt , doua dupa care ma las. Voi cum va luptati cu kg in plus?
Te-ai gandit bine numai ca vezi ca mai sunt vreo 10 subiecte fluviu cu diverse grupuri de sustinere pentru slabit impartite dupa metoda preferata de slabit. De ex: montignac, nou stil de viata, disociat, care vor sa dea jos 5 kg, sport si dieta, pilates etc.
Incearca sa-ti gasesti locul pe unul din ele si mult succes la slabit!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Elenusfiind membra a grupului de suport pe slabire 5 kg.te invit la noi calduros si sper sa gasesti sustinerea necesara pentru a pierde kg.nedorite.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Multumesc pt invitatie! Ma voi alatura grupului vostru! Eu nu am vazut grupurile care au fost creata deja de aceea am propus acest grup!