Seful femeie
Ce parere aveti voi despre sefa femeie?
Eu am ajuns la concluzia ca prefer 10 barbati ca si sefi unei singure femei. Ele apleaca mereu urechea la barfe, sunt in competetie cu barbatii pe care oricum nu ii ajung, nu se pot detasa de problemele de acasa. Dar despre sefa care e si domnisoara la 40 ani? Eu mi-am dat demisia din cauza unui astfel de exemplar dar nu inainte de ai spune sa mearga la un control psihiatric
Cris
Raspunsuri
Happiness_4_us spune:
Eu am fost in postura unei astfel de situatii, inainte sa plec in Islanda.
Eram director si coordonam un intreg lant de magazine.
Uitandu-ma in urma nu mi-a placut ce am vazut, o femeie autoritara, perfectionista in tot ceea ce faceam. Problema este ca ceream asta si angajatilor mei si sunt sigura ca eram tare insuportabila in viziunea lor.
Cu multi dintre ei am ramas prietena, nu imi explic nici acum cum de s-a intamplat, poate pentru ca aveam si momente de slabiciune.
Oricum un lucru e sigur: daca as fi pusa din nou in functia respectiva, as actiona cu totul altfel.
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
axia spune:
Eu cred ca tu n-ai sanse sa fii vreodata sefa, iar strugurii sunt acrii.......
Andreea, mama lu' Tiberiu 
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
Alé spune:
quote:
Originally posted by axia
Eu cred ca tu n-ai sanse sa fii vreodata sefa, iar strugurii sunt acrii.......
Axia - cartonas galben pentru lipsa de fair play.
Elenalove27 spune:
"Seful" meu este SEFA MEA.
este adevarat ca ii place barfa enorm si cand este inconjurata de barbati se pierde si uita ca mai are si altele de facut in afara de barfa...dar in rest este ok. Eu prefer femeia ca sefa, ma simt mai lejera sa lucrez cu ea decit sa am barbat sa imi de-a ordine ce si cum sa fac.Accept cicaleala de la o femeie mai bine decit de la un barbat, poate de asta accept femeia SEFA :).
cat despre sefa domnisoara la 40 de ani....no coment
...
Elena
28+
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
ocebine spune:
quote:
Initial creeata de sicuta13
Eu am ajuns la concluzia ca prefer 10 barbati ca si sefi unei singure femei. Ele apleaca mereu urechea la barfe, sunt in competetie cu barbatii pe care oricum nu ii ajung, nu se pot detasa de problemele de acasa. Dar despre sefa care e si domnisoara la 40 ani? Eu mi-am dat demisia din cauza unui astfel de exemplar dar nu inainte de ai spune sa mearga la un control psihiatric
Cris
Dusmanul cel mai mare al unei femei, este alta femeie.
Se aplica foarte bine in Romania din cauza ca se intra in competite pe criterii gresite. Nu se tine cont de profesionalism ci de ce culoare are rujul dinsei si ca fusta nu-i cam vine bine.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
Alé spune:
Sicuta, depinde de femeie si de caracterul acesteia. Tata are o vorba: Puterea este o oglinda care mareste atit calitatile cat si defectele caracterului unui om. Io cred tare de tot in ea, ca de multe ori s-a aratat adevarata.
Eu am o femeie sef care este minunata. Foarte discreta si echilibrata si buna. Ma doboara, in stilul mamos, cind mai fac cite-o duda. Nu tipa, nu face urit, dar cind ma ia la sentiment cind gresesc, imi vine sa intru in pamint de rusine si sa imi jur ca a doua oara nu mai fac, sau sint mai atenta, sau imi tin gura, ma rog, dupa caz...
Pe de alta parte, eu sint sefa. Cu totul altfel de cit ea. Mai apropiata de ce a descris Nana. Perfectionista, exigenta, pretind de la ceilalti cit pretind de la mine, rece (adica nu ma imprietenesc cu subordonatii mei) - avem o relatie de amicitie, dar fara vizite, pupaturi zgomotoase, birfulitze. Nu ma irita mai mult decit lipsa de initiativa. Cind se greseste sau nu se face ceva, fac destul de uritel, nu cu vocea ridicata, dar cu vorbe taioase.
Dupa cum vezi, sint constienta de partile mele mai putin bune, dar sint multumita cind vad ca oamenii mei evolueaza. Pentru ca impingandu-i de la spate si tinind stacheta sus, ei nu au alta solutie decit sa evolueze, sa se dezvolte...
N-am fost intotdeuana asa... Am incercat, la inceputurile carierei mele, sa fiu buna si blinda, crezind ca totul se poate rezolva cu vorba buna, bunul simt si simtul datoriei... iaca nu...
Ma rog, am cam deviat. Dar ca sa revin totusi ontopic, eu prefer sefa femeie. Femeile sint mai organizate, vad in ansamblu... nu stiu, au ceva special.
PS Mai cred ca nu toti oamenii, fie ei barbati sau femei, sint facuti sa fie sefi. Iti trebuie putin har de sus ca sa fii cu adevarat un sef bun.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
grenouille spune:
quote:
sefele femei sunt grase, neepilate, put a transpiratie, nu se spala pe cap si le curge matreata. de multe ori cand vorbesc le vezi cu atentie cariile prin dintii nespalati.
si mai au prostul obicei sa nu isi lase angajatele sa se dea pe DC si sa le barfeasca
multumita?
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
alinam spune:
se pare ca ti-au raspuns mai mult sefele pe aici ...
Eu prefer sa am o sefa "de gasca", adika sunt genul care munceste mult si bine daca am o relatie apropiata cu sefa sau daca o respect atat de mult incat "imi e rushine" si ma ofer sa vin si duminika la munca sa o ajut, dar ..... unde muncesc eu am cunoscut foarte mul;te tipuri de shefe:
*una munceste cot la cot cu subalternele , e foarte pregatita e ...genul de sef care daca te cheama la 12 noaptea sa muncesti alaturi de ea nu poti refuza, o respect si o admir (dar totdeauna munceste alaturi de echipa)
*alta, o incompetenta, dar se poarta fosrte frumos cu subalternele, le trateaza ca pe prietene si astfel are de castigat
*alta categorie ..hmmmmm e dura, afurisita chiar, se plange mereu ca are foarte mult de munca ca nu mai face fata, se duce la "sefele mai mari" cu lucrarile tale dar semnate de ea samd ..... din cauza unei astfel de sefe poti chiar sa demisionezi ....
(la fiecare mini caracterizare m-am gandit la o persoana anume de la lokul de munca)
.....si totusi am deviat de la subiect: eu prefer un sef barbat, am avut si asa ceva si tareeee bine a mai fost, din pacate femeile se cam mananca intre ele, invidia , rautatea, egoismul si dorinta de a fi "cea mai cea" nu fak decat sa ne puna pe lokul doi dupa barbati, asta e parerea mea si nu pentru ca nu am fi mai destepte, mai competente si mai .......decat ei sau macar la fel de ... dar avem micile rautati specifice femeilor ..... a, uite acum chiar ma gandeam ca sotul meu are o sefa care se poarta foarte frumos cu el ,dar le barfeste pe celelate subalterne in fata lui
si invers, celelalte colege o barfesc pe sefa la el ...hehehe i-am spus, dragule, taci, asculta si stai departe de barfe ca ia o pauzaretul e parsiv.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
sicuta13 spune:
Mie nu mi se pare o situatie normala cand in birou domneste o atmosfera de inmormantare. Toata lumea isi face treaba si venea ea de la cealalta sefa trantind si zbierand. Trebuia sa ai grija ce vb sau faci ca nu se stie cand o primesti. Vorba unei colege - suntem la Doftana -
Nu sunt singura care a plecat din cauza ei. Toti cei care se angajeaza stau cateva luni si pleaca.
In ceea ce priveste sansa mea de a fi sefa, nimeni nu te pune sefa cand iesi de pe bancile facultatii.
Am muncit din studentie si am avut sefi barbati si femei. Pot spune ca au fost femei care si-au castigat respectul, cu care era o placere sa muncesti.
La noi ce se visa noaptea a doua zi se facea indiferent daca era necesar.
Nu trebuie facut din serviciu scopul vietii. Altii mai au si viata particulara, isi doresc in viitor copii sanatosi. Daca eu am probleme asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa stea drept.
Apoi se pune si problema salariului. Daca esti motivat te agiti mai tare.
Eu nu sunt genul care ii place sa barfeasca nici sa linguseasca pe nimeni. Imi place sa fiu lasata sa imi fac treaba intr-un mediu adecvat.
Nu m-am gandit cand am postat acest subiect ca unele persoane se vor simti ofensate.
Cris
DARAEL spune:
quote:
Dar despre sefa care e si domnisoara la 40 ani ? Eu mi-am dat demisia din cauza unui astfel de exemplar dar nu inainte de ai spune sa mearga la un control psihiatric
Dupa ce am citit Pastrarea fecioriei in ziua de azi , va spun pe cuvant: din toate sefele, eu o inteleg cel mai bine pe domnisoara de 40 de ani
!Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic