``Reguli`` pt. vizita la gyneco?
Tre sa fac o vizita la un nou ginecolog foarte curand!(broblema mancacioasa)
Ce faceti voi in mod deosebit pt. acest lucru? Epilari? Cat de mult? Ce purtati? O bluza mai lunga sa acopere... pana ajungeti pe masa? Ce sa fac sa ma simt mai ``bine``?
me.stupid.kid.
Raspunsuri
anda141 spune:
Epilat , spalat, lenjerie curata ( evident
) .Te dezbraci langa masa, nu faci cine stie ce traseu ca sa ai haine lungi ,speciale pentru asta.
Cat de mult epilat...pai cat mai mult...eu ma apilez de tot de obicei, daca nu de tot, aproape de tot.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
giulia71 spune:
Daca te duci la un cabinet privat e foarte posibil sa-ti dea de acolo halatel si papaucei.
Daca nu au halatel, atunci preventiv te duci in fusta lunga sau rochita (nicidecum conice ca n-ai cum le ridica).
Epilatul, dupa voia si preferintele fiecarei paciente, eu de obicei ma duc epilata la modul obisnuit,adik nu-i fac freza special pentru don' doctor
.
Daca, e problema mancacioasa, e cazul sa nu-ti faci dus in interior pentru a-ti putea lua probe pentru analize de secretie.
Cam atat, mai mult nu stiu...
Bafta!
Sa auzim de bine ;)
Cristina_C spune:
Poate te-ai simti mai in largul tau daca ai merge la un ginecolog-femeie.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
kjmami spune:
io ma simt mai bine la barbati...parca sunt mai delicati decat femeile...am fost in timpul sarcinii la o scarba de doctorita la caritas...noaptea...ca aveam dureri..si cred ca am deranjat somnul de frumusete pt ca s-a purtat aia cu mine de parca eram o carpa..si mi-a provocat niste dureri la control de mi-a venit sa urlu..dupa care...cand si-a scos mana din mine zice: ehh..pai uite iti sangereaza si colul...care pana atunci nu sangerase...pai normal ca sangera acum la ce dureri mi-a provocat..mi-a curs sange cateva zile dupa controlul ala...imi venea sa o omor.
Cristina_C spune:
Si eu tot ginecologi-barbati am preferat intotdeauna. Cu exceptia unuia din Iasi (nu-i mai zic numele). Ma gandeam ca i-ar fi mai usor alinutzei, ca s-ar simti mai bine.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
NinaR spune:
Pe langa ce au spus fetele,(igiena externa, epilat....) inainte de control la ginecolog imi pun in picioare sosete albe noi.
Multa sanatate!
Nina
x_alinutza spune:
Multe multumiri pt. raspunsuri! Profit de ocazie shi va cer niste recomandari. De preferat, medici din Iasi.
anda141 spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Pe langa ce au spus fetele,(igiena externa, epilat....) inainte de control la ginecolog imi pun in picioare sosete albe noi.
Multa sanatate!
Nina
Asa, am vrut si eu sa zic ceva de picioare, pana acolo mai transpiri si nu ai unde sa te speli...asa ca buna ideea ta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
copilutzu spune:
Si daca "ma taie...ceva" cat astept, sau de emotii, merg la toaleta si chiar de faac..sau nu....ma sterg cu servetele umede ptr. igiena intima.
Pentru siguranta....
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata! 
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'