o intrebare

o intrebare | Autor: adauca

Link direct la acest mesaj

Eu sunt cam noua pe aici, si am si eu o intrebare medicamentele de genul regenon si reductil nu se vand decat cu prescriptie medicala?am citit ca trebuie luate sub supraveghere medicala dar ce te faci daca medicul nu vrea sa ti-l prescrie, sau ti se pare cumva interesant sa mergi la medic si sa ii spui ca vrei reteta medicala pentru un anumit medicament pentru slabit.Cum le-as putea cumpara fara o reteta medicala?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Poate gasesti pe cineva care are medicamentele astea dar nu mai are nevoie de ele si vrea sa le vanda. Sau eventual sa cunosti vreun farmacist, etc.
Ce sa zic, eu am luat din Romania anticonceptionale de la farmacie fara reteta, si asta din prima, nici macar n-am fost intrebata de reteta, desi pe pachet scrie ca se dau numai cu reteta.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

adauca, regenon se vinde sigur numai cu reteta. citeste la subiectul deschis recent de kjmami.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

In mod cert sa vand si fara reteta, desi eu stiam ca medicamentele de genul asta sunt urmarite ( pentru ca luate in doze mari, creaza dependenta ca un drog). Dar in mod clar daca cunosti un farmacist sau medicul de familie este mai "intelegator" poti lua. daca cauti pe google vei vedea ca sunt multe anunturi ale unor persoane care vand astfel de medicamente, deci se poate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

se poate, dar nu este recomadabil. mai bine du-te la un endocrinolog si fa-ti analizele. am inteles ca de la regenon poti sa si mori, asa ca nu e de joaca...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Cel mai bun sfat este sa nu folosesti astfel de medicamente... !! decat cu avizul medicului. Cel mai bine este ca inainte de a cumpara aceste pasile sa cauti pe google toate info...eu una m-am speriat si nici prin gand nu mi-a trecut sa iau asa ceva. Dar pina la urma este decizia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adauca spune:

Stiu ca nu pastilele ar fi idealul pentru a slabi ,dar ce te faci atunci cand nu mai stii ce sa faci, cand nu ai reusit cam cu nici un fel de regim si nu pentru ca nu ai vrea neaparat sa il tii corect ci pentru ca imprejurarile nu iti permit.La mine nici dupa aerobic nu prea se vad rezultate asa ca nu mai stiu ce sa fac....As lua si regenon la o adica daca as putea sa mi-l procur....dar sa vad si eu ceva.

Mergi la inceput