Imi cade parul rau-ajutor !!!!!
buna fetelor,
va rog mult, stiti cumva leacuri, tratamente ...nu stiu , orice pentru caderea parului?
Raspunsuri
miti2004 spune:
eu am folosit DERCOS fiole, au si sampon, lotiune de par, dar tratamentul este cu fiole. Au la farmacie. Du-te si intreaba parerea unei farmaciste ca stie mai bine, la mine a functionat.
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
numeioana spune:
Si mie imi cade parul destul de rau de vreo 2-3 ani... Eu sunt sigura ca e din cauza vopsitului. Nu mi-am facut griji pana acum pentru simplul fapt ca am parul ondulat si pare foarte des.
Va rog, daca dati exemple de tratamente spuneti si preturile, in medie.
Am incercat mai demult sa aplic masca din aceea cu petrol sau gaz, galbenus si vitamina A uleioasa, cu ulei de ricin, dar nu ma pot tine de ea. Mi-am cumparat si un tratament de la farmacie, tot pe baza de petrol, dar nu suport mirosul.
Ioana
Veve spune:
Caderea parului
Imi cade din ce in ce mai mult par!
caderea parului-remedii,sfaturi
Remedii impotriva caderii parului
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Christel spune:
Eu mai nou folosesc fiole de vitamina C(iti dai pe par cu o fiola , lasi o ora dupa care te speli). Ai sa vezi efectul in cel mai scurt timp(si nici nu miroase).
Incearca.
brunetica spune:
Multumesc mult fetelor.
Christel,eu am parul lung, ce zici tot o fiola sa folosesc?Se da numai la radacina , sau se intinde pe tot parul?Se da pe parul curat sau spalat?Te intreb atatea, pt ca la ora asta in casa am doar fiola de vit c, si ma gandeam sa incep din seara asta.
Va pup si va multumesc mult , mult
Luna75 spune:
Brunetica eu mi-am tratat caderea parului cu doua cutii de tablete Revalid-se gasesc in Ro.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
raresionut spune:
Eu propun o metoda naturala 100% si o poti combina si cu pastile impotriva caderii parului.
In loc de sampon poti folosi un amestec facut dintr-un galbenus de ou proaspat, l ligurita ulei de ricin si o lingurita ulei de nuca( se gasesc in farmaciile cu profil naturist).
Iar ca lotiune de par poti utiliza de la Gerovital- Lotiune impotriva caderii parului( este o noua prezentare a vechiului gaz folosit de bunicile noastre).
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
A nu se citi ca fac reclama vreunui produs, ci pur si simplu am mentionat un produs ce merita incercat.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
miti2004 spune:
tratamentul cu DERCOS fiole e in 1 milion si ceva...sigur peste un milion si sigur sub 2 milioane, pt ca tomai mi l-a adus mama acum 2 luni cand am nascut dar am rupt imediat cutia si nu mai stiu exact pretul ( e intre 1-2 mil sigur 18 fiole, scrie pe cutie ca cica 6 fiole sunt gratis )
miti, mamica de 
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
bufi spune:
Si eu am aceasta problema, si am pus-o pe seama vopselei de par, abuz de soare si sarea din mare.
Ce este curios ca niciodata nu am avut problema asta si mi se pare cam straniu.
Am parul lung, sunt bruneta si par ondulat-cret.
Ce mi s-a recomandat de mai multe persoane Foltene si mai bun ar fi samponul de la Vichy, impotriva caderii parului.
Bufi