Deodorant antiperspirant in sarcina?!
Buna!
Am vazut ca s-a tot discutat de utlizarea cosmeticelor in sarcina.Nu am gasit insa nici o precizare referitoare la utilizarea deodorantelor antiperspirante (care contin blamatii oxizi de aluminiu si/sau zinc - printre altele).Voi burticute foste, prezente ati folosit / folositi?
Multumesc anticipat ptr pareri (sau vreun link),
Cristiana
Raspunsuri
cristia spune:
Imi place sa cred ca n-am pus cea mai cretina dintre intrebari ![]()
Am si eu ca toate gravidele piticii mei pe creier: voi folositi sau nu deo antiperspirant? Eu ma tot chinuiam sa gasesc deo normale dar e greu asa ca in ultima vreme am folosit antiperspirante...Si apoi am dat de articolul de pe DC care le critica nasol si m-am speriat.
Cristiana 15+
megbeng spune:
mai, eu folosesc antiperspirant pentru ca de cand am ramas (sigur, coincide si cu perioada de vara) transpir mult mai tare..folosesc unul masculin, rexona, ca e singurul care face fata nevoilor mele..
da daca tot veni vorba..folositi ceva antiperspirant pentru regiunea inghinala? ca eu si acolo transpir si nu de alta, da ma tot panichez ca de ce simt chilotul ud, fug la baie, nu e nimic grav, si tot asa...auzisem de un talc ceva..stiu ca nu e sanatos, dar pentru cateva luni tare as incerca!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
aiska spune:
De mine o sa ziceti ca nu sunt normala.Folosesc numai parfum bun pe post de deodorant dar e singurul care ma ajuta sa imi mentin un miros cit de cit placut.
Sabina
16+
mamica lui Aleksi Joel 
cristia spune:
multumesc fetele

megbeng in regiunea inghinala ma feresc sa ma dau cu ceva...ma abtin chiar si de la a ma da cu crema dupa epilat...nebuna dar ce sa fac...
aiska eu ma mai dau cu ceva de la nina ricci (un deo pe baza de alcool) deci nu zic ca esti nebuna![]()
ingeras26a spune:
Eu folosesc deo antiperspirant, dar ff putin, pt ca nu transpir. In regiunea inghinala fol crema de la Oriflame, care este excelenta, dupa epilat. Puteti folosi si pudra cu galbenele pt bb, este ff buna.
Eu transpir exact la imbinarea piciorului cu fesele, teroare, ca simt in zilele toride cum imi curg picaturi de transpiratie pe picior, dar asta este, ce sa fac?
Pupicei, Ingeras
21+
Maya
toanca spune:
Eu am folosit in toata periada sarcinii atat deodorant, cat si parfum.
Nu vad vreo problema in sensul asta.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
Gaby77 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca am gasit un astfel de subiect, credeam ca sunt nebuna si exagerez, dar eu am si cativa foliculi in zona axilara si vreau sa risc cat mai putin. Am citit si eu o gramada de articole despre efectul negativ al antiperspirantelor mai ales asociate cu rasul sau epilatul, asa ca am decis sa actionez. Luni, adica acum 2 zile am umblat toata ziua prin magazine in cautarea unui antiperspirant fara aluminiu. Am mers pe la marile case de parfumuri, care ma gandeam eu ca fiind mai scumpe sunt si mai bune, n-am avut succes. Apoi am intrat intr-un supermarket si am luat tot raftul la rand, cred ca am stat mai mult de 1 ora, dar in final am gasit. Se cheama Bionsen si e special pentru piele sensibila, dar cel mai important e ca nu contine mult blamatul aluminiu. Pana acum am folosit mai mult deodorant spray, Impulse, dar de cand cu sarcina nu suport prea bine mirosul, asa ca acest antiperspirant Bionsen, fiind mult mai discret cred ca e alegerea cea mai buna.
Sper sa va fie de folos
O sarcina usoara si bebei sanatosi!
Gaby
12+
mirela0521 spune:
buna fetelor!
si eu am probleme cu transpiratia pe timpul verii, si mai ales cu sarcina asta mare si kg astea si mai multe e durere. am folosit tot timpul sarcinii deo steak rexona 0% alcool si parfum. nu am avut reactii alergice sau alte probleme. in alte zone nu am dat cu nimic. am pus cate un servetel pe chilot schimbat de ori de cate ori se umezea si cu asta basta.
38+
sarahmeghan spune:
O alternativa ar fi si produsele de la LUSH, care sunt 100% naturale si sunt foarte bune in general. Ei au mai multe variante de deodorant solid. Puteti incerca, se cumpara la gramaj si vedeti cum va merge...