Fetelor, as dori si eu un numar de telefon al unui medic nutritionist bun din Bucuresti.Daca stiti....multi pupici
La spitalul FILANTROPIA este un medic endocrinolog si nutritionist pe care il cheama MIRCEA IOAN.Poti merge la el cu trimitere de la medicul de familie sau direct si platesti consultatia.
Buna,
o super nutrionista este Ligya Alexandrescu.Are un cabinet in P-ta Victoriei,vis-a-vis de blocul ORANGE.O consultatie de nutritie este 500.000lei.Va impartasesc toate astea din experienta personala.Are rezultate de-a dreptul spectaculoase.Dietele sunt personalizate ,in fctie de grupa sanguina,se slabesc cam 1.5kg/saptamina,si nu cred ca mers cineva la ea fara sa slabeasca cit si-a propus.E o tipa deschisa,cam de vreo 35 ani si super haioasa.
Inainte sa mergeti e obligatoriu sa va faceti analizele:
-colesterolul
-trigliceridele
-glicemia
Asta ca oricum o sa vi le ceara ea!Se fac la orice cabinet,dimineata pe stomacul gol si costa cca 200.000.
Are rezulate super atit la femei cit si la barbati.
Eu asa am ajuns la ea.Aveam o cunostinta(un tip) de vreo 125 kg,care era in permanenta la dieta dar nu slabea nimic.Nu-l mai vazusem de vreo 2 luni.Cind m-am intilnit cu el sa pic jos.Nu-l recunosteam.Slabise cam 25 kg,si continua.
Eu am avut 66 si am reusit sa ajung la 55 in 2 luni.
Ideea e ca slabesti sanatos si natural si nu le mai pui,poate daca esti prea nesimtit la mincare,dar va spun,cind ajungeti la greut dorita nu va mai arde sa mincati!
Dieta e chiar simpla consta in 3 mese principale la ore fixe si 2 gustari care constau in fructe.Cuprinde toate principiile alimentare si in general alimentele care va plac dar in cantit mici!
Bafta la slabit!
Teo
a,nr de telefon:0721 091 762 si 021 317 43 41 ,NATURAL SILHOUETTE.