vasectomie
Nu stiu daca aici trebuie sa pun acest subiect , ma tot gandesc daca ar fi cazul ca sotul meu sa faca vasectomie?Suntem casatoriti de mult.... si eu tot am folosit in acest timp tot ce am putut sa nu avem o sarcina nedorita.Acum cred ca ar fi si randul lui!(am deja nr de copii dorit)
voi ce parere aveti?
Raspunsuri
Qamar spune:
quote:
Initial creeata de Lemoni
Nu stiu daca aici trebuie sa pun acest subiect , ma tot gandesc daca ar fi cazul ca sotul meu sa faca vasectomie?Suntem casatoriti de mult.... si eu tot am folosit in acest timp tot ce am putut sa nu avem o sarcina nedorita.Acum cred ca ar fi si randul lui!(am deja nr de copii dorit)
voi ce parere aveti?
el ce parere are?
nu e o 'operatiune' putin cam drastica si ireversibila?nu stiu cati ani aveti, dar sunteti siguri ca nu o sa va mai vina dorul de un bebe mic?
daca cele de mai sus sunt clarificate, why not..atata timp cat toata lume e ok cu alegerea asta
Numai bine!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Lemoni spune:
avem amindoi 39 de ani, avem 2 baieti 17 si 12 ani deci nici nu cred ca ar mai fi cazul de un bebe,el inca se gandeste.......
Amaya spune:
Noe, vasectomia nu este ireversibila. Citeste si aici: http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=1346&page_nr=1
Lemoni, vasectomie ne-a recomandat si noua medicul in momentul in care i-am cerut ca la urmatoarea cezariana sa imi lege trompele, tocmai pe motivul ca daca vreodata ne vom hotara sa mai avem un copil sa putem sa o facem. Acum e mai greu sa convingi sotul de asta. Si eu inca lucrez la capitolul convins.
Oana
14+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
capra cu trei iezi spune:
intrebare, intrebatoare: da e sigura metoda, ca cea cu legatul trompelor nu e!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
dana d spune:
Nici legatul trompelor nu e ireversibila. E cam acelasi lucru cu vasectomia. Mie mi-a legat trompele la a doua cezariana. Dupa aia m-au apucat regretele si indoielile. Doctora mi-a spus ca operatia este reversibila daca la o adica ma razgandesc.
Fetele mele
asi spune:
Eu zic ca e o metoda foarte buna avand in vedere dorintele voastre.Totul e sa isi invinga teama de interventie.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dana d spune:
Eu sunt pentru a face copil la "batranete". Nici nu-ti inchipui ce raza de soare si aer de tinerete aduce in viata voastra un bebe mic intr-o casa cu oameni casatoriti de mult timp si cu copii mari.
Eu am facut-o pe Ilincuta la aproape 36 de ani. Niciodata nu am fost mai fericita ca in timpul sarcinii si perioada de dupa. Si acum ma uit la ea ca la o minune si tare mult imi doresc sa o iau de la inceput. Ma uit cu jind si admiratie la toate femeile gravide sau cu bebe mic.
Daca nu mi-as fi legat trompele... poate cine stie. Asa e prea complicat si necesita timp ceea ce nu prea am, ma apropii de 40...
Fetele mele
Lemoni spune:
Va multumesc pt raspuns ,ce ma pune pe ganduri cel mai mult intrebarea daca sunt egoista sau nu? Stau si ma gandesc daca o sa regret desi numai vream copii ,ma gandesc daca se intimpla sa divortam si noua lui sotie vrea un bebe,ma omoara tot felul de intrebari.Dar sincer se zice ca e ceea mai buna metoda si ceea mai usoara si totusi este reversibila dar nu 100 la 100.
goldi spune:
Ca sa nu mai zicem ca barbatii sunt mai speriosi la ace sau bisturiu, o iau la goana repede ...!
Lemoni spune:
Amaya multumesc tare mult pt articolul trimes e foarte interesant.
Dana D felicitari pt aia mica,sincera imi plac foarte mult copii ,dar si eu ma apropi de 40 si nu prea mai am rabdare ,desi nu se stie niciodata de aia ma tot gandesc daca sa o faca sau nu,as vrea sa stiu daca cineva de pe aici a facut si daca regreta.Sau voi fetelor cu trompele legate , regretati procedura?