Stilistul Cristi Pascu?
Stiti cumva unde "activeaza"? la ce salon...sau eventuale alte recomandari...insotite si de preturi....ar fi
...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
Raspunsuri
mitumac spune:
Nu a auzit nimeni de el??? Sau alti stilisti nu stiti? nu ma lasati la greu....va rog....vreau sa ma fac frumoasa si eu....
delsim spune:
Parca avea salon pe Stefan cel mare , cam in dreptul clubului Dinamo, sper sa nu ma insel!
Gaby spune:
Iti recomand pe BOGDAN- SALON Andreea's, Popa Tatu, sect. 1 preturi rezonabile...disponibil din Septembrie (concediu)...
Succes!
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
mitumac spune:
Merci Gabi....pt informatie...la Cristi Pascu am auzit ca un tuns si vopsit la par lung e vreo 350 lei....cam mult pt mine
pinkkk spune:
in bucuresti cam 2 saloane are nush sigur ....unul dintre ele e vizavi de dinamo ..eu acolo am mers si fetele coafeaza si tund toata super se merita ;)
croco21 spune:
Eu am fost o singura data la el in urma cu cativa ani (nu mai stiu exact cati) si avea salon prin Dorobanti, cred ca se chema Hair Revolution. I-am lasat mana libera, sa faca ce vrea. De tuns m-a tuns foarte frumos (am parul scurt) in schimb mi-a facut niste suvite albe, ziceai ca sunt carunta. M-am vopsit eu chiar in aceeasi zi ca sa ajung la o culoare cat mai apropiata de cea naturala. Mie mi s-a parut destul de scump; nu mai stiu cat m-a costat pe mine dar tin minte ca am fost cu o colega careia i-a luat aproape un milion sa o spele pe cap si sa-i indrepte parul cu placa (fara tuns). Am vazut mai demult o reclama cum ca s-ar afla printre cei care lucreaza la salonul din Plazza dar nu stiu daca mai e de actualitate.
Croco
Brigit spune:
Street Line Studio - by CRISTI PASCU ii zice. e salonul lui, cu doua sedii /sau locatii cum vrei sa le zici - din cate stiu , unul pe dorobanti,si altul vis-a-vis de dinamo cum zicea si pinkk. Nu inseamna ca daca te duci acolo te tunde el. De costat te costa -te las pe tine sa apreciezi. Pentru spalat/tuns/coafat - par mediu =90 RON . Mi l-a si filat un pic, in fine. probabil ca pentru o ocazie mai deosebita e OK, as repeta experienta.
APRIL
maxinne spune:
am inteles ca el este la salonul din zona dorobanti, parca pe str. ankara, si ca tunde f bine.la streetline pe stefan cel mare eu m-am fript rau..si de doua ori la tipe diferite..din pacate, am repetat experienta fiind aproape de birou si sperand sa fi nimerit pe cineva fara experienta prima oara..recomand doar la el..
succes si poate ne impartasesti experientaaa
Carrye spune:
De fapt are 3 saloane, si il deschide pe al patrulea in urmatoarea perioada, spre Baneasa. In afara celui de pe Stefan cel Mare exista Cristi Pascu Exclusive situat in str. Ankara nr.7, si mai este un salon fix la Unirii care se cheama ca si cel din Stefan cel Mare Stret Line by Cristi Pascu.
In alta ordine de idei, si eu am fost la saloanele lui si am plecat foarte multumita de acolo, recunosc, mai ales de la cel din Dorobanti, unde,da, e putin mai scump dar merita, zic eu.Oricum, Cristi sta doar in salonul din Dorobanti.
beetralala spune:
Are cineva numarul de telefon de la unul din saloane?
As vrea sa ma programez la telefon, avand in vedere faptul ca nu am f mult timp liber si nu stiu cand pot ajunge acolo doar pt programare..
Multumesc ![]()