poate avea cineva de gand sa achizitioneze, eu eram cat pe ce!!!!
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a interzis comercializarea centurii de slăbit Sauna Belt, din cauză că produsul prezintă pericol de șoc electric, începând cu data de 7 august,anunta un comunicat...
După analize, inspectorii au constatat că produsul prezenta pericol de șoc electric și nu avea contacte laterale de protecție la pământare. Examinat vizual, produsul prezenta și deficiențe atât din construcție, cât și la rezistența la umiditate.
De asemenea, s-au descoperit neconcordanțe între instrucțiunile de utilizare și informațiile oferite pe etichetă, în ceea ce privește tensiunea de alimentare. Nu s-au putut stabili numele producătorului și adresa, ci doar țara de proveniență, și anume China.
Inspectorii de la protecția consumatorului au dispus distrugerea întregii cantități de produse Sauna Belt de la Univers All Târgu Mureș, în valoare de peste 740 de lei, iar agentul economic a fost amendat cu 5000 de lei.
Comercializarea produsului a fost interzisă în toate județele țării.
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
asa.. asa... fa-ma sa ma oftic, ca nu am o luna jumate de cand am luat "pachetul cu 2 sauna belt"!![]()
Bravo!
Desi, ai fi putut posta asta, zic eu in cadrul subiectului Sauna-Belt.
Eu vazusem ceva pe sticla si am postat acolo despre asta.
Oricum, e bine de stiut, pentru ca eu chair vazusem ca fetele o folosesc.