nascand prin cezariana anul trecut in decembrie, doctorul a descoperit ca pe partile laterale ale uterului avem niste varice foarte mari. atunci mi-a spun ca nu ar fi indicat sa mai am o a doua sarcina. dupa 6 saptamani, cand am fost la control mi s-a spus ca totul e ok, si ca pot avea al doilea copil, bineinteles dupa vreo 2, 3 ani. ce parere aveti? noi ne-am dori un al doilea copil, ca e greu sa fii singur la parinti. merita sa incerc?
mirela
In primul rand, cred ca ar trebui sa mai ceri parerea si altor medici, si in functie de recomandarile lor, te hotarasti.
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
La a doua sarcina, am avut niste dureri de intensitate medie spre inalt in partea stanga, spre picior. Doctorita mi-a spus ca poate fi de la varice pe uter. N-am avut alte neplaceri, dar eram deja la a 2 a sarcina. Pentru tine, cred ca e bine ca dupa cei 2 ani sa ai grija sa spui medicului care te va urmari despre aceasta problema. Presupun ca nu e bine sa ai contractii in asemenea situatii. Intre timp, cred ca trebuie doar sa te bucuri de pruncul tau pe care il tii in brate deja.
Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)