Chist ovarian si uter fibromatos
Mi s-a descoperit un chist ovarian de 7,4 cm care necesita interventie chirurgicala, problema mea este ca am si uter fibromatos si sunt foarte panicata. Am 38 de ani si zvonurile legate de prestatia doctorilor ginecologi ma descurajeaza si mai tare. Mi-au fost recomandati: dr. Conci Stelian; dr. Pana Stelian si dr. Atanasiu Alexandra insa pe diferite forumuri am citit cum ca o parte dintre acestia au renume prost. POate cineva sa-mi dea sfaturi cu privire la aceasta problema?
Raspunsuri
Anca_B spune:
Ce fel de chist ovarian ai?Seros, hematic,endometriotic?
Ce fel de operatie ti s-a recomandat?Clasica sau laparascopica?
Anca_B spune:
Dr.Tutunaru de la Spitalul Elias.Se zice ca e un medic foarte bun.Am citit si eu pe forum.Multe femei l-au recomandat.
didi-edi spune:
Mara, eu am avut un fibrom de 6 cm intracavitar pe care l-a
Dr.MoiSa Marcel la Giulesti.Doar cuvinte de lauda la adresa lui.Azi am fost la control si totul este ok.
In ceea ce te piveste Anca are dreptate cand pune aceste intrebari.Mai multe amanunte gasesti la Asteptand un ingeras
sanatate multa si sa auzim de bine.
mar@ spune:
In urma ecografiei genitale rezulta urmatoarele concluzii: uter fibromatos si chist ovarian drept posibil chist dermatoid. Tipul interventiei nu se specifica.
Totodata as vrea sa intreb daca pentru acest tip de operatie este nevoie ca medicul sa fie chirurg ginecolog sau doar obstetrician ginecolog.
didi-edi spune:
Eu am mers pe mana unui chirurg ginecolog.Cu atat mai mult cred ca ai avea nevoie tot de asa ceva, deoarce aceste chisturi dermatoide nu sunt deloc o joaca.
Poopici.
mar@ spune:
Multumesc pentru raspunsuri numai ca in urma unei analize de sange care mi-a iesit tripla am fost sfatuita sa iau legatura ori cu un oncolog ginecolog ori cu un profesor... acest chist poate sa fie endometrion sau mai rau cancer ( cancerul ovarian se pare ca este cel mai agresiv; fara simptome iti umple abdomenul de tunori).
giulia71 spune:
Hai mai lasa panaica si du-te cu incredere la Sp Giulesti.
Sunt toti buni... ,eu am cuvinte de lauda pentru DR Albu.
Bafta multa!
Sa auzim de bine ;)
loneanbianca spune:
Eu am scapat de chist ovarian cu tratament homeopat vreo 4 luni.... si de atunci orice am merg la homeopat!Multa sanatate!
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by loneanbianca
Eu am scapat de chist ovarian cu tratament homeopat vreo 4 luni.... si de atunci orice am merg la homeopat!Multa sanatate!
Poze
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia." Jeff Marder.
Cu ce produse?
andicu spune:
Eu nu am chisturi ovariene, dar am avut mastoza chistica si am scapat cu naturiste si homeopate. Cele mai bune sunt Tinctura de muguri de zmeur, Vitex Agnus Castus ( Mastodynon) si Tinctura de soc; tratamentul trebuie tinut minim 3 luni ptr a se vedea rezultatele. Mar@ poti incerca, nu au efecte secundare si te pot ajuta, in sensul ca se poate micsora chistul. La dimensiunea asa mare, e posibil, insa , sa trebuiasca operat.Poti consulta si un medic homeopat ptr sfaturi mai in masura.
Pentru fetele care sunt interesate de tratamente naturiste si homeopate, intrati pe DC la " Asteptand un ingeras..." , acolo sunt subiecte ca " Naturiste si homeopate" sau chiar despre chisturi ovariene si fibrom uterin.
Multa sanatate!
Imi vine si mie randul...
/Pozele mele