parfumuri barbatesti
Fetelor ragi, ca de fiecare data vin fuguta la voi sa ma scoateti din incurcatura.Trebuie sa iau la cineva un parfum barbatesc si nu ma pricep deloc..Voua care intre parfumurile barbatesti v-au atras atentia?Care credeti ca este "un parfum exceptional"?Va multumesc!
Raspunsuri
szaboali spune:
Mie una cel si cel mai mult imi place CALDION
e super si este si de barbati si este si de femei, dupa care tot de barbati imi place STR 8 negru. 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 5 luni
ancamironiuc spune:
Eu sunt fan OPIUM pour homme de la YSL si PACCO RABBANE...nu as mai scoate nasul din sticla
EMANUEL
-COWBOY
POZE VECHI
MOTI
MOTANELUL
MAMI
"MAMININA MEA"
danielag spune:
Mie imi place Acqua di Gio de la Giorgio Armani
. Dar mie mi se pare ca parfumul e o chestie speciala, pe care n-o poti face cadou fara sa stii ca celuilalt i se potriveste. Mai ales ca parfumul miroase altfel pe pielea fiecaruia dintre noi. Si chiar daca miroase "bine" s-ar putea sa nu te regasesti in aroma respectiva. Daca vrei sa faci cadou un parfum, cred ca indicat ar fi sa te interesezi ce foloseste (cu placere) persoana respectiva.
Daniela
Mona_B spune:
Mie imi plac Vetiver de la Guerlain, fin si sofisticat si L'Instant, mai indraznet dar elegant.
Apoi Declaration de la Cartier.
Bulgari Blue mi se pare de asemenea foarte placut.
Pentru tineri pana in 25 de ani mi se par foarte potrivite Cool Water de la Davidoff si Boss (bottled)de la Hugo Boss.
Cele de mai sus coincid cu gusturile personale ale sotului si fratelui meu.
Mona_B spune:
Nici eu n-as alege drept cadou parfumuri decat daca as cunoaste foarte bine gusturile persoanei respective.
Cum procedez eu cu prietenii: le ofer gift certificates, si ei le folosesc dupa bunul plac. Si scap si eu de bataie de cap.
Prinzchenmutter
Luna75 spune:
Cum au spus si fetele intr-adevar cam greu de ales un parfum fie el barbat sau femeie.
Bineinteles ca va trebui "sa-l mirosi"in primul rand sa vezi cam ce arome poarta.
Eu iti scriu catava parfumuri barbatesti care imi plac mie:
Eternity-Calvin Klein (note florale,lemnoase)
One- Calvin Klein (note fructate,lemnoase),daca e vorba de prieten sau sot,poti sa mai "imprumuti"si tu parfumul fiind unisex
Balderassini (greu de descris,poate acvatic)-Hugo Boss
Dolce Gabbana(note citrice,lemnoase+tabac)
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Jocelyn spune:
Blv Notte- Bvlgari
Aqua di Gio- Armani
One- Calvin Klein
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
nadyana spune:
multumesc frumos, fetelor si aca mai aveti idei le astept cu multa placere!este intradevar f greu sa alegi un parfum, ie el si barbatesc, dar sa vad, poate ma descurc.Am fost si eu ieri prin magazine si m-am uitat, am mirosit mai multe parfumuri, desi nu prea ma pricep prea mult.e fahrenheit-christian dior ce parere avet?tin minte ca era candva un parfum bine vazut..dar de pour homme de la gienchy?am vazut ca a mai aparut o varianta noua, cred ca de vara.
tasia spune:
Aqua di GIO de la Giorgio Armani, e beton. Pe mine una chiar ma excita cand se da barbat-miu cu el ![]()
32 + 
pozele noastre
bebe
hanako2004 spune:
ARAMIS este un parfum deosebit si atrage atemtia tuturor
pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOI
EMILY zana noastra
poze