e adevarat ca daca pui sare in uleiul de prajit, acesta nu va mai "sari"?
Mai sunt alte metode pentru a nu ma mai arde cand prajesc?
sare in ulei...hm...sincera sa fiu nu am auzit...daca te ajuta cu ceva incearca un ceaun din ala clasic, mai degraba decat o tigaie...din ala nu prea sare datorita formei pe care o are....ti-o spune o mare amatoare de cartofi prajiti si o mare fricoasa de focJoker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Am auzit de asta si chiar am incercat sa aplic. Dar tot sarea. Poate trebuia mai multa, nu stiu...
Eu am incercat la ficatei. Am pus sare in uleiul incins, apoi ficateii de pasare si am pus capacul, la foc f. mic. Nu au mai sarit absolut deloc. Mai adaug niste ceapa solzisori, iar la final un pumn de usturoi ras si marar si ies super buni.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
quote:
Originally posted by mife
Dar alte metode mai stiti?
ca sa nu mai sara uleiul incins, eu, dupa ce curat si spal cartofii, ii pun la scurs intr-un prosop de bucatarie. (sa fie din bumbac cu in, nu din cel flausat, ca lasa scame). de vina pentru sarit uleiul, este apa din legume, daca este bine scursa nu se mai intampla.
mirela
Am ncercat si eu cu sare in uleiul incins,dar tot a sarit,acum mai nou dau putin cratita la o parte de pe foc caci e cam riscant daca stropeste,o arsura din aia e urata si nu risc.Nu mi-e frica dar mai bine sa previn decat sa vindec.
bita doina