Sauna-belt
Raspunsuri - Pagina 2
danavasile spune:
Eu nu am avut aceasta curea in schimb are nasa mea, si rezultatele sunt departe de ceea ce astepta ea....Parerile in schimb sunt impartite, deci tu poti alege daca sa dai banii pe ea sau nu. Si referitor la acest produs vazusem la stiri, ca un om a suferit arsuri de nu stiu de grad...folosind aceasta banda. Deci in opinia mea nu se merita sa achizitionezi un astfel de produs.
Lolly spune:
Am vazut zilele trecute la stiri ca un barbat s-a ales cu cateva arsuri pe piele de la o sauna belt.
Nu stiu daca foloseste sau nu la ceva, dar cert e ca inspectorii OPC au zis ca le scot de pe piata. 
PS: De ce nu incercati si o sauna "noramala"? Ajuta la dezoxifierea organismului...
Kariris spune:
Eu i-am luat sotzului meu sauna belt si el o foloseste zilnic chiar daca e conectat la curent pentru ca stau cu el acea ora si ii dau tot ce vrea ca sa nu plece cu priza dupa el.
Ce sa-ti spun? In nici un caz nu slabesti 2 cm in o ora cum spun ei la televizor. sotul meu avea un burtoi de ziceai ca sta sa nasca. 130 de kg... a ajuns la 110 in 4 luni din care in ultimele 2 luni a folosit si sauna belt pe langa regim alimentar si vibromasaj (Beauty star). Intr-adevar l-am masurat dupa 2 saptamani de folosit zilnic sauna belt si scazuse in burtoi 6 cm. Deci da rezultate dar nu chiar asa cum se spune. Si transpira mereu cand o foloseste. Eu am luat 2 bucati, de azi o sa incep sa o folosesc si eu pe cealalta de curiozitate sa vad ce efect are la mine. Ca eu nu mai vreau sa slabesc ca in aceste 4 luni am tinut si eu regimul cu el ca sa fiu sigura ca-l tine si am dat si eu jos tot 20 de kg... si-mi cam ajunge ca curg hainele jos de pe mine!
corina costea spune:
Lachione, fi tu buna si ne da si noua reteta sa dam si noi jos macar cateva kile, ca la mine nu mai merge si gata. Stau ca boul nemancata si parca pun in loc sa dau jos. Poate ai tu leac si pentru mine ca eu zic ca daca mai dau jos 10 oi fi mare miss (vise maica vise, dar macar sa visez).Am 77 acum la 1.77 m.
Merci si pupici, Corina
akella spune:
Lachione, milostiveste-te si de grasa de mine si spune-mi cum ai reusit sa slabesti! Pretty please!
Cat despre sauna belt, am vazut si eu la stiri despre acel barbat care s-a ales cu arsuri... Multe din produsele care se vand la teleshoping sunt tzepe mari de tot! Si primul semn de alarma este garantia redusa sau inexistenta!
Kariris spune:
Ok .... sper sa nu se supere moderatorii ca am mai postat odata regimul asta al meu si cred ca am ocupat o pagina intreaga cu el. Rezultatela au fost ca fetele au zis ca-i prea greu de tinut si nici nu cred ca l-a tinut careva. Dar daca am putut io supergurmanda, care mananca orice cu mare pofta si mare iubitoare de bere cred ca o sa puteti si voi. E greu pana dai jos primele cateva kg, pe care culmea le dai jos in primele 10-12 zile.... apoi urmeaza o pauza si iar dat jos si tot asa. Dar putin mai tarziu o sa-l scriu adica peste vreo 15 minute ca pap si eu un ton acum (peste)
bufi spune:
de citit:
http://www.wall-street.ro/articol/Companii/17727/Centura-de-slabit-Sauna-Belt-interzisa-in-Romania/
Kariris spune:
Mi-e frica sa il mai las pe sotul meu sa o foloseasca! Daca se curenteaza? sau pateste ceva? ca el a avut si un infarct....
iar eu nici nu ma gandesc sa incerc sa o mai folosesc pe a mea...cand ma gandesc ca am cuparat 2 odata si am aruncat o gramada de bani mor de ciuda! Acum cum sa-i spun sa nu o mai foloseasca?
Oana_B spune:
quote:
Autor: Gaby
Subiect: Protectia Consumatorului a interzis Sauna Belt
Trimis la: 11/08/2006 11:12:44
poate avea cineva de gand sa achizitioneze, eu eram cat pe ce!!!!
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a interzis comercializarea centurii de slăbit Sauna Belt, din cauză că produsul prezintă pericol de șoc electric, începând cu data de 7 august,anunta un comunicat...
După analize, inspectorii au constatat că produsul prezenta pericol de șoc electric și nu avea contacte laterale de protecție la pământare. Examinat vizual, produsul prezenta și deficiențe atât din construcție, cât și la rezistența la umiditate.
De asemenea, s-au descoperit neconcordanțe între instrucțiunile de utilizare și informațiile oferite pe etichetă, în ceea ce privește tensiunea de alimentare. Nu s-au putut stabili numele producătorului și adresa, ci doar țara de proveniență, și anume China.
Inspectorii de la protecția consumatorului au dispus distrugerea întregii cantități de produse Sauna Belt de la Univers All Târgu Mureș, în valoare de peste 740 de lei, iar agentul economic a fost amendat cu 5000 de lei.
Comercializarea produsului a fost interzisă în toate județele țării.
omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro
quote:
Autor: lachione
Raspuns la: 11/08/2006 11:28:40
asa.. asa... fa-ma sa ma oftic, ca nu am o luna jumate de cand am luat "pachetul cu 2 sauna belt"!
quote:
Autor: Gaby
Raspuns la: 11/08/2006 11:30:50
Autor: Lolly
Raspuns la: 11/08/2006 11:57:35
Desi, ai fi putut posta asta, zic eu in cadrul subiectului Sauna-Belt.
Eu vazusem ceva pe sticla si am postat acolo despre asta.
Oricum, e bine de stiut, pentru ca eu chair vazusem ca fetele o folosesc.
quote:
Autor: bufi
Raspuns la: 11/08/2006 12:14:59
Este subiect cu Sauna Belt, si eu am postat tot acolo.
Si exact problema asta.
Bufi