Sauna-belt
Nu stiu daca este scrisa corect,dar este vorba despre acea curea care se pune pe abdomen ptr. a slabi.
A folosit-o cineva,este asa eficienta.As vrea sa-mi iau si eu una dar nu vreau sa ma pacalesc ,sa dau banii degeaba.
Raspunsuri
coraly spune:
Eu am asa ceva, din pacate nu prea am avut timp sa stau cu ea, deoarece nu te poti misca fiind la curent. Asa ca nu-ti pot spune cat de eficienta e. Pe de alta parte, mi-am comandat un slip biomed de pe situ naturaplant.ro si un gel supliform, si mi s-au parut mult mai comode. Desi nu le-am utilizat cat a trebuity am dat vreo 3-4cm din talie. Slipul cuprinde toata zona problema, pana la genunchi, cu centura nu poti sta decat pe o anumita zona o data. Si pretul e mult mai mic decat la centura. Dar asta e parerea mea subiectiva.
Coraly si Sergiu
poze
daniella4 spune:
Banuiesc ca daca o folosesti cu indarjire e imposibil sa nu obtii ceva rezultate. Dar mie mi se pare incomoda.
adela_22 spune:
Scuzati-ma ca sunt off topic dar vreau sa o intreb pe coraly, ai mai facut sport,tinut regim,sau ai dai acei centimetri numai purtand slipul biomed. As vrea si eu sa-mi cumpar si sa-l port in timpul sedintei de aerobica, dar vreau sa stiu mai intai cum este, daca faci comanda in cat timp ajunge?
Multumesc mult
Kya spune:
Mumyca,
link-ul unde s-a mai discutat despre Sauna Belt:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53376
Kya - viitoare mamica in asteptare
coraly spune:
Adela, am tinut un regim destul de lejer, de bun simt. Sport nu am facut. Si totusi s-a vazut ceva, chiar daca nu le-am folosit 3 ore pe zi si zilnic. Deci la mine au functionat. Ajung cam in 5-6 zile si costa impreuna vreo 450 de mii.
Coraly si Sergiu
poze
hermelina spune:
eu am folosit sauna belt si nu prea se vad rezultate. Nu se poate folosi cu indarjire cum spunea cineva, pt ca ai restrictii max 20 zile pe luna si depinde si de piele de multe ori te ustura te iriti. Acum ramane sa te hotarasti tu. Eu am dat pe ea 990000+taxe postale
"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"
adela_22 spune:
Multumesc mult coraly, cred ca saptamana asta am sa-mi comand si eu ca tare as vrea sa se vada mai repede rezultatele ca asa mi se pare ca muncesc degeaba cu aerobicul, si ma abtin sa nu mananc seara, si NU dulciuri
ADINUTZA spune:
Eu mi-am cumparat centura din magazinul Billa cu 40Ron. Are si certificat de garantie timp de un an. Nu am prea avut timp sa o folosesc dar atunci cand am stat cu ea pe burta timp de 30-40 de minute am transpirat mult de tot, ceea ce ma face sa cred ca daca as fi mai consecventa as vedea rezultatele.
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
annita72 spune:
quote:
Originally posted by hermelina
eu am folosit sauna belt si nu prea se vad rezultate. Nu se poate folosi cu indarjire cum spunea cineva, pt ca ai restrictii max 20 zile pe luna si depinde si de piele de multe ori te ustura te iriti. Acum ramane sa te hotarasti tu. Eu am dat pe ea 990000+taxe postale
La fel si la mine, n-am reusit sa transpir nici o picatura (ca asta ar fi principiul de functionare), dar macar nu m-am iritat, desi o dadeam la maxim la temperatura, doar, doar...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
angelapriboi spune:
Eu am folosit cureaua cu stimul electric.Nu este buna de nimic.Pierzi si timp si bani si nu rezolvi nimic.
Cele mai bune sunt orele de masaj ale zonelor problema.Piela devine mult mai ferma.
Incearca si ai sa vezi.Costa un pic mai mult dar rezultatele sunt extraordinare.
ANGELA