preparatele din ficat si sarcina

preparatele din ficat si sarcina | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

fetelor sitti ceva despre consumul de ficatei sau pate de ficat in timpul sarcini?acum 3 ani parca citisem ca e bine de evitat,insa acum nu mai stiu pe unde am citit si vreau sa va intreb daca e adevarat,sau mi-a ramas mie in cap o chestie aiurea despre asta ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Da Ana, e adevarat ce ai citit despre consumul de ficatei si produse din ficat. Se recomanda evitarea lor din cauza continutului ridicat de vitamina A (care se stie ca nu e recomandata in timpul sarcinii) si a unor metale grele (nu stiu care sunt alea, dar asa scrie intr-un ghid de alimentatie pe care l-am citit aici...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Poti consuma ficat(bine gatit si nu in cantitate mare)dar nu si pate de ficat din cauza listeriei(se ia din pate de ficat,lactate nepasteurizate ,oua..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu stiu ca poti sa mananci dar sa nu exagerezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

offfffffff,
si la prima sarcina nu stiu cum, si acum la 2-a imi e pofta de ficat sau de pate de ficat.....am mancat asa de pofta,nu cred sa fie o prblema,insa as manca zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu in timpul sarcinii am mancat produse din ficat, dar nu am exagerat; am mancat cam o data la o luna, o luna jumate.
Va doresc sarcini cat mai usoare

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput