Aspirante optimiste >35 ani -cap2-
![](images/user_woman.png)
LISTA ASPIRANTELOR >35:
1)Avalon (Adriana),35, Infertilitate masculina(secundara)= oligoastenospermie f severa , zero forme normale cu recomandare FIV+ICSI
2)Miki-miki (Mihaela),36, Leu, Infertilitate masculina(primara)= azoospermie cu recomandare FIV+ICSI cu prelevare de gigei prin biopsie testiculara (posibil in primavara 2007 la Giulesti)
3)Nasha_4as (Luciana),39, Leu ,Infertilitate feminina=trompe cu sactosalpinx, 3HSG,3luni instalatii, 1 laparoscopie
4)Stelutza_36 (Csilla),37, Rac, Infertilitate inexplicabila
5)Cristinici (Cristina),37,, Infertilitate feminina secundara= 2 extrauterine, lipsa trompe, 3 FIV nereusite
6)Copilutzu (Doina),38, Leu, Infertilitate.Din toamna 2006 IAD
7)Kitta(Anca),39, Infertilitate feminina= aderente pe trompe (desfundate in nov 2005), 7IA nereusie(6 cu stimularesi 1 fara). Urmeaza FIV in toamna 2006.
8)Gabi_66(Gabriela),39,Sagetator, Infertilitate feminina inexplicabila
9)Dj_mama(_______),43,
10)Lia68(Camelia),38, Infertilitate feminina=o trompa infundata, 2 FIV nereusite
11)cicina (Carmen),44,varsator, Infertilitate feminina=o trompa infundata, prolactina marita dar tinuta sub control,foliculi fara ovocite la punctie, FSH mare,3 FIV nereusite
12)Teli (Otilia),39,leu, Infertilitate feminina= amandoua trompele infundate, 2FIV nereusite(urmeaza al 3-lea in toamna 2006)
13)zisaCami (Elena-Camelia),36,Leu, Infertilitate feminina (primara)+masculina= endometrioza ovar drept (operata laparoscopic de 2 ori), sotul oligospermie, 3FIV+ICSI nereusite (2 cu stimulare si unul cu embrioni congelati), in toamna 2006 urmeaza al 4-lea FIV+ICSI.
14)Nucutza (Irina-Felicia),35,Varsator, Infertilitate feminina+masculina= trompa dr putin infundata, astenoteratoazoospermie,6 IA nereusite
15)Mirela_1 (Carmen-Mirela),35,Capricorn , Infertilitate feminina+masculina =chist embriologic(dermoid) urmeaza sa faca laparoscopie, sotul cu oligospermie
16)Fabya (Rodica), 37,Fecioara, Infertilitate feminina(secundara)=lipsa ovulatiei fara stimulare. Dupa 3 luni de stimulare cu tratam naturist a rezultat un test pozitiv dar din pacate sarcina era extrauterina.
17)Iulia_Braila (Iulia), 36, Leu, Infertilitate feminina(secundara)= sarcina pierduta (16-17 sapt)precedata de chiuretaj post avort ian 2006 si rechiuretare febr 2006,la eco facut ulterior s-a observat uter superfibromatos in hiperateroversie, ovar stg.inflamat si endometrita postavort.
18)nico.tausend(Nicoleta),38,sagetator, Infertilitate feminina+masculina= prolactina si DHEA mari (corectate prin tratament), oligospermie
19)Carmen94,(Carmen),35, Infertilitate inexplicabina(secundara)= ov dr inflamat,chist pe ov stang, ciclu neregulat,o sarcina dusa la termen dar din pacate fatul s-a nascut mort(cauze necunoscute),o sarcina intrerupta la 3 luni.
20)Cristina38(Cristina),38,Varsator, Infertilitate feminina (primara)inexplicabila=in iunie 2006 FIV(Sabyc) nereusit. Acum urmeaza in toamna 2006 fiv cu embrioni congelati.
21)Cristiama,(Cristina),36, Infertilitate feminina secundara= lipsa ovulatiei fara stimulare, la prima IA a ramas insarcinata dar din pacate la 7 sapt a pierdut sarcina.
22)Michita (Laura),36, Infertilitate feminina(secundara)=are un copli de 4ani dupa care au urmat 2 extrauterine. In toamna 2006 urmeaza sa faca FIV.
23)Val (Valentina),38,Varsatot, Infertilitate feminina secundara iar cea masculina neinvestigata= sarcina pierduta la 4 sapt.
24)Orchis (Claudia)36,Leu, Infertilitate feminina+masculina= 3 polipi uterini (urmeaza histeroscopie in toamna 2006), oligospermie (crestere semnificativa de la 4 mil la 30 mil)
25)Crinuta71 (Ioana),aproape 35, sagetator, Infertilitate inexplicabila= 5 IA + 1 FIV nereusite. Urmeaza sa faca un FIV in toamna 2006
27)Victoria (Veronica),aproape 38,Leu, Infertilitate feminina secundara= 2sarcini oprite din evolutie, 6IA nereusite, 1FIV nereusit
28)Carry (Maria),aproape 37,Leu, Infertilitate feminina+masculuna= 6IAD nereusite sotul cu oligoastenospermie
29)Ciela (______),40, Infertilitate feminina+masculina= 5IAD nereusite la Timisoara(Bega), sotul cu oligospermie.
30)greenapple2611 (Simona),aproape 35 , Infertilitate feminina (secundara)= sindrom antifosfolipidic, stare de hipercoagulabilitate. Sarcina pierduta la 8 luni (tromboflebita), copilul nascut prin cezariana a trait doar 4 zile. Alte 2 sarcini oprite din evolutie la 5 si 6 luni.
31)Madalina1968 (Madalina),38
32)Chivutamonica (Monica),39, Infertilitate feminina= Cm neregulat
LISTA INVITATELOR:
1)Nusy (Marinela),31,Taur, Infertilitate feminina(primara)+masculina(primara)=polip uterin excizat prin histeroscopie, trompa posibil obturata la baza(urmeaza HSG), oligospermie f severa(crestere semnificativa de la 100000 gigei la 10 mil)
2)Sheherezada (Florentina),32, Infertilitate feminina(secundara)=RH negativ, uter infantil si fibromatos, ciclu extrem de neregulat, sarcina cu tripleti intrerupta la 25 saptamani.
3)Andrabirni (Andra),30,Rac, Infertilitate masculina primara= azoospermie (f f putini gigei imobili), recomandare FIV+ICSI cu o eventuala biopsie testiculara pt prelevare de gigei.
4)Liana30 (Gabriela),33,Balanta, Infertlitate feminina(secundara)+masculina= 2sarcini intrerupte, 4IA nereusite, sotul cu oligospermie. Urmeaza laparoscopie si FIV(Giulesti)
5)Ioanatugs (Ionica),33, taur, Infertilitate feminina secundara= endometrioza operata laparoscopic in mai 2006, obstructie partiala pe trompa dreapta, 2 IA nereusite, o intrerupere de sarcina la 26 an, o sarcina pierduta la 31 ani. Urmeaza o IA pe ciclu natural.
6)Gabiu (Gabriela),32,Berbec, Infertilitate feminina secundara= endometru mic, foliculii se dezvolta doar cu stimulare, in 2003 o sarcina pierduta la 5 sapt,2IA nereusite,2HSG, 2 laparoscopii (ultima in nov 2005 la care s-au desc trompele bune). Urmeaza 4IA dupa care un FIV in primavara 2007.
7)Piticul (Irina),aproape 33,Fecioara, Infertilitate feminina primara= trompe obturate (sactosalpinx bilateral)
8)Tabitha (Ioana),30, Infertilitate feminina (secundara)+masculina= sarcina intrerupta la cerere la 19 ani,sotul azoospermie(depistata in 2004), FIV+ICSI in 2005 cu biopsie testiculata (nereusit), HSG (2004,2005)-trompa dreapta infundata, Laparoscopie (2006)- desc: hidrosalpinx stanga, ovar drept plin de aderente, sindrom aderential pelvini. 4 luni IAD (2 duble). Urmeaza alte IAD si un posibil FIV cu donator in 2007.
9)corina_p(Corina),mastoza fibrochistica
10)norasorana(Valeria),37- o extrauterina in 11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie.
11)ednut(Simona),aproape 37,Leu
12)Adelia alin(Adelia-Alina),37,Gemeni ,Infertilitate feminina=o sarcina extrauterina cu extirpare de trompa,cealalta trompa cu hidrosalpinx extirpata laparoscopic,2 Fivuri nereusite,al treilea in curs ,faza asteptare rezultat.
13)Zorra,38,Balanta:programare pentru FIV pentru luna octombrie. Pe scurt: endometrioza, chisturi, aderente (rezolvate deocamdata), menstruatie neregulata...
14)goldi,leu,36 ani:sterilitate secundara de 3 ani si mult mult.2 sarcini la care a renuntat cand nu era casatorita.Sotul:oligoastenospermie usoara
15)vio_10_1970(Claudia),36 ani
16)Lachione(Mihaela-Laura)37 ani -sterilitate secundara,uter fibromastos,4 mioame intramurale.
profa(______)- in octombrie 2005,o sarcina oprita in evolutie
LISTA
1)mari_lu (Maria),36
Lista ramane deschisa pt completari
Rog fetele sa dea si numele de botez pt a putea duce listuta la biserica.
Gagici treci la un nou capitol.si numai cu vesti bune!
carmen
Raspunsuri
carmen94 spune:
CORINA_P.........bine ai venit!te-am trecut in listuta,dar scrie te rog si numele de botez.
carmen
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Multumim Carmen94 pentru acest nou capitol si sa dea Domnul sa fie plin de Mult noroc la toate aspirantele doresc!!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
sheherezada spune:
Buna dimineata fetelor, si o saptamana mai buna decat cea care tocmai a trecut.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
orchis spune:
Fetelor, da' multe suntem!! Eu astept sa deschidem toate cat mai curand alt capitol ...>35 gravidute!
Va pup
orchis
corina_p spune:
Buna dimineata fetelor! Si o saptamana buna va doresc!
Numele de botez : Corina (pentru listuta).
tuturor si numai bine - si la listute cat mai scurte la capitolul acesta si cat mai lungi la
.
Madalina1968 spune:
Cicina: eu scriu din BO. Eu analize am facut acum 2 ani...dar le voi repeta..m-am interesat in farmacie si am gasit tincturile, cat's clow...frunzele ptr ceaiuri cred ca nu sunt mari probleme...raman kamayani, semintele..
Am cerut ajutorul Liviei sa ma indrume mai indeaproape, sa-i spun si ce analize am facut...si ce trebuie sa mai fac...probabil e in concediu
Normal..daca am noutati positive de la ea sau de la oricine in acceasi situatie...le impartasesc la toate..
Ce este MACA??
Pa!
cicina spune:
Mada, MACA o gasesti in erboristeria, 32 capsule da 520mg ciascuna la pret de 26,40 euro. Si tincturile le gasesti tot acolo. In RO costa mult mai ieftin. Daca te intereseaza, eu plec peste 2 sapt si-ti pot lua eu, dat fiind ca Bo nu e departe.
In Bo centre care ( tu inca mai esti in timp)fac FIVET
http://www.med.unibo.it/
http://www.gynepro.it/
http://www.tecnobios.it/
Si daca vrei sa afli amanunte intra pe
http://www.cercounbimbo.net/forum/index.php?showforum=35
Orchis, vad ca si tu esti in aceeasi situatie.
cicina
carry spune:
orchis spune-mi, te rog, cum ati reusit acea "crestere semnificativa "de la 4 mil la 30 mil ???si sotul meu are oligoastenospermie, acum luam BU ,vit E,Maca,sotul tau cum a reusit performanta ? daca ai mai mentionat pe undeva , te rog sa ma scuzi,desi urmaresc atent toate povestile fetelor de pe forum. Mersi anticipat.
Ptr listuta - numele meu de botez este maria
Mult noroc la toate pushtoaicele >35 si sa ne ajute DD sa ne implinim marele vis
norasorana spune:
dragele mele va urmaresc de foarte mult timp si acum m-am hotarat sa intru si eu.stie vreuna dintre voi ceva despre fiv la Budapesta?se pare ca acolo trebuie sa-mi gasesc norocul si nu am prea multe informatii.V-as ramane recunoscatoare pentru ele.Eu, norasorana(valeria),37,proaspata dupa o extrauterina-11.07.2006 si o sarcina oprita in evolutie din primavara,incerc sa-mi adun fortele si sa merg mai departe!voua toate va doresc mult succes!!!mie nu mi-a mai ramas decat fiv-ul
sheherezada spune:
norasorana incearca aici,precis fetele te vor ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79902
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada