Menstruatie abundenta
Buna tuturor !
Am si eu o problema.....menstruatia mea este foarte abundenta ...primele doua zile ..rau de tot....Stiti voi ce-as putea lua ? Ceaiuri , pastile....orice...simt ca nu mai pot...
De altfel , mi-am facut un control ginecologic , special pentru asta , si nu am nimic, sunt ok. Si totusi....Auzisem ceva de niste ceaiuri....
Va multumesc....
Ella
Raspunsuri
oanabbb spune:
exista niste ceaiuri...
daca intri la ,,ASTEPTAND UN INGERAS,, si apoi la tratamente naturiste,vei gasi tot felul de remedii naturale.
tinatache spune:
eu iau fier ca sa fie mai bine, pastile de supt ca astea nu ataca stomacul.
Mie mi-a explicat dr. ca de regula e de la anemie, numai ca si anemia asta e de mai multe feluri, mi-am facut analize si a zis ca e de la lipsa de fier. Culmea e ca tot ce imi spunea mama, cum ca am lipsa de calciu e fals, nu asta era probl ci fierul.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
ella_72 spune:
tinatache vrei sa spui ca e de la anemie ? ca nu prea inteleg.... eu intr-adevar am o anemie feripriva severa si iau ferrogradumet , dar nu cred ca din aceasta cauza am problemele astea....
sanziana72 spune:
Eu gasisem un calciu cu vitamina K pe care il luam in fiecare luna in perioada ciclului. Calciu iau pentru ca se pierde in perioada de ciclu si eu oricum am tendinta sa nu il asimilez cum trebuie, iar vitamina K ajuta la coagulare. Dar trebuie luata cu masura.
Din pacate luasem din Olanda calciu asta cu vitamina K si acum nu mai gasesc.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
ariana31 spune:
sangerarea abundenta cauzeaza anemia,nicidecum nu este o cauza a anemiei!
n-ai precizat daca ai sterilet sau iei anticonceptionale acum de curand!
sfat avizat: nu lua vit K si nici alte medicamente fara recomandarea unui medic!
Lemoni spune:
si eu trec prin acceasi problema si doctorul mi-a recomandat fier ,tot de la anemie se trage cel putin asa mi-a zis.Acum sa vedem cu o fi luna viitoare.Ai facut si un ultrasound?
oanalu spune:
ella, menstruatia abundenta are de obicei niste cauze. Ma bucur sa aud ca ai iesit bine la controlul ginecologic. De folos in diminuarea hemoragiei este extractul fluid de alchemilla care este un medicament natural. Trebuie administrat conform prospectului dar sfatul meu este sa incepi sa-l iei cu cel putin 5 zile iaintea menstruatiei.
Mult succes!
Oana
isabela spune:
Exista ceaiul sau tinctura de Traista Ciobanului. Se bea cu 10 zile inainte de aparitia menstruatiei.
La mine are efect.

, dar cum iei tinctura ?