medic bun fara spaga

medic bun fara spaga | Autor: jbandol

Link direct la acest mesaj

dragi mamici, eu sint impotriva spagii si, chiar daca nu as fi, chiar ca nu as avea de unde sa dau. imi poate cineva recomanda un medic bun (ginecolog, desigur, sint insarcinata) care sa se poarte omeneste fara sa trebuiasca sa-i bag ceva in buzunar? sau un spital unde sa fii tratat cu respect chiar daca nu dai bani asistentelor si mai stiu eu cui? nu ma astept la nimic deosebit, nu sint fricoasa si sper sa nu am probleme cu sarcina (e al doilea bebe si primul a mers foarte bine, nastere vaginala, totul relativ normal). vreau doar sa fiu tratata cu respect si cu grija necesara (nu rasfatata). multumesc, justina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cu parare de rau iti spun ca e foarte putin probabil sa intalnesti asa ceva..........medic si asintente fara spaga?
Eu si cu spaga data si tot am fst tratata ca un
Dar poate tu ai noroc!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Medic mai gasesti, dar asistente si infirmiere fara ma tem ca nu, doar daca mergi la un spital particular.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dr. Tutunaru spitalul Elias. Uite aici discuta pacientele dumnealui.
Te inteleg pentru ca si eu sunt impotriva spagii si chiar daca n-as fi nu mi-as permite sa arunc cu banii. Mi se intampla frecvent sa fiu ironizata pe tema asta si sa nu fiu crezuta cand povestesc ca medicul meu nu m-a costat nici un leu cand am nascut.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Si eu tot cu dr. Tutunaru am nascut si confirm cele spuse de Androix- dr. Tutunaru nu mi-a luat nici un ban cat am mers la spital. Pentru ca m-am simtit datoare fata de el m-am dus de cateva ori la cabinet, fara ca el sa-mi ceara asta.Am fost internata de 2 ori pe parcursul sarcinii si apoi la nastere-prin cezariana. La prima internare am vrut sa-i dau bani asistentei care mi-a luat sange pentru analize si mi-a pus perfuzia, dar aceasta a refuzat. Nici la a doua internare nu am dat nimic nimanui, fara ca asta sa afecteze comportamentul bun al asistentelor si infirmierelor cu care am venit in contact. La prima internare eram singura in salon intr-o duminica seara si o infirmiera a stat cu mine 2 ore, mi-a povestit despre fata ei , m-a incurajat spunandu-mi ca peste cateva luni voi avea si eu baietelul din burtica in brate- eu eram internata din cauza unei hemoragii puternice.Abia la nastere am dat in total 30RON la asistente/infirmiere si cate ceva la medicul anestezist, neonatolog si mana a doua.Dr. Tutunaru este un medic de exceptie. Eu l-am ales pentru ca sarcina mea a fost cu probleme si bine am facut pentru ca azi am o minune de baiat- frumos si mai ales sanatos.DianaD & Buflici (12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jbandol spune:

multumesc mult celor care mi-au raspuns. mi-ati dat o speranta in plus. va doresc tuturor sanatate, si pustanilor asemeni. justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by jbandol

multumesc mult celor care mi-au raspuns. mi-ati dat o speranta in plus. va doresc tuturor sanatate, si pustanilor asemeni. justina

justina, eu ti-l recomand pe dr Gherasie de la spitalul CF2..e un super doc..
imagineaza-ti ca eu la prima consultatie (dupa ce imi iesise testul de sarcina pozitiv), am uitat sa ii platesc echografia (e gratis numai pt sarcini de peste 20 de saptamani..parca)..am plecat asa, ca tzaranu

s-a comportat exemplar,si vorba toancai, asistentele cu spaga cu tot , s-au comportat execrabil..insa pana la urma a contat cel mai mult mana fina a doctorului

succes!

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

dragele mele,

Citind acest subiect am ramas cu gura cascata;
Nu pot sa cred ca in 2006,o tara care adereaza la comuitatea europeana in ianuarie 2007, sistemul medical este tot la stadiul comunismului si a coruptiei.
Spaga = coruptie

Ma doare sufletul pentru voi .
Va urez multa bafta sa intrati in EU,poate asa se va termina acest sistem sovietic/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamini spune:

Draga Ionica, pot sa-ti spun ca exista o lege a compensatiei. Sistemul de asigurari de sanatate public la noi este la pamint, fiind si singurul, sistem privat nu exista. Intamplator lucrez in domeniu. La noi de cat platesti de atata esti tratat. De restul scoti bani din buzunar. Spaga la noi este un mod de viata, dai la maternitate, sau orice fel de doctor, la gradinita, la scoala, la politie etc. si culmea pentru lucruri pe care ar trebui sa le primesti de drept.
Cel putin in ziua de azi te bucuri, mai ales in capitala si in orasele mari, de spitale puse la punct, de aparatura, de curatenie, de medici instruiti si capabili, de un cadru legislativ permisiv(spre deosebire chiar de tari occidentale), de medicažie-la nevoie- ca oriunde in lumea civilizata.
Inainte de 90 mamele noastre duceau lipsa de cele mai multe dintre acestea si spaga tot dadeau
Fetelor sanatate si bafta sa gasiti medici. Daca nu gasiti dati-mi la sfarsitul lui august un mesaj pe ancamini@yahoo.com si va recomand un medic. Cat despre respectul de care beneficiem prin spitale sa fim noi sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cum adica sistem privat nu exista? Exista posibilitatea asigurarii medicale private... sau tu te referai la altceva?

Eu am si asigurare medicala privata si sunt tratata f bine fara sa dau nici o spaga.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Un alt dr bun si fara spaga este Dr. Ion Ionut Adrian de la Sp. Giulesti. Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu dansul in septembrie 2004. Sigur mai sunt fete care vor spune ca este un medic extraordinar.

Cat despre asigurarea privata..hmm..io aveam la Medicover, suportata de servici dar le lipsesc oamenii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput