OBENTO
Buna .Am gasit pe net un sait interesant cu aranjamente de mancare pentru copii .Sper sa v-a placa .Eu in fiecare zi gatesc pentru fetita mea la gradinita cate ceva de pe saitul asta .Adresa este :www.e-obento.com Spor la gatit .
Raspunsuri
claujro spune:
E foaaarte interesant site-ul. Adica pozele. Varianata in engleza unde e???
mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei
Karina spune:
quote:nu inteleg nimik ! Si arata asa bine
Initial creeata de niponel
Buna .Am gasit pe net un sait interesant cu aranjamente de mancare pentru copii .Sper sa v-a placa .Eu in fiecare zi gatesc pentru fetita mea la gradinita cate ceva de pe saitul asta .Adresa este :www.e-obento.com Spor la gatit .
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
Imnul lui Irinel
Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust
nanami spune:
hihihi... ce bine arata!!!!!!! dar cum poti avea asa o rabdare , ca eu cred ca as arunca toate oalele pe geam afara , si am noroc ca la al meu nu-i tre decat orez , okazul il primeste de la gradi luckiiiiii
karina ca nici eu nu inteleg decat ingredientele , ca-s scrise in katakana
niponel trimite daca poti in engleza pt, fete , uite ca-s interesate
G.K.R
Lorelai spune:
super situl. eu am copiat pozele si am sa ma inspir din ele chiar daca am sa folosesc ingrediente diferite. merci mult de tot.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
niponel spune:
Buna.Imi cer scuze dar in limba engleza nu am gasit nimic dar mai caut si daca gasesc ceva o sa scriu pe forum .O zi buna la toata lumea
hannen spune:
Arata bine si am tot cautat pina m-am dumirit unde sunt retzetele.
Am sa incerc sa le descifrez
dolphin9913 spune:
am si eu o adresa de obento , cred ca am mai scris-o o data la E MAI GATIM JAPONICI dar am zis ca pote ii sta mai bine aici....
http://www.ne.jp/asahi/hiroyuki-yoshiko/sweethome/obento/obento.html
Sper sa va fie de folos, in engleza nu am gasit nimic pana acum
MAMI13+cu YULIA ( 2002)si BEBE
niponel spune:
Buna.Adrea de obento. www.openkitchen.net iar o alta adresa este: www.geocities.jp Spor la gatit .
Samurai-lady spune:
Am si eu niste poze cu ce obento ii fac lui Kenutzu la pozele de pe webshot.Voi nu aveti poze cu paketelele din fiecare zi ?As vrea sa ne inspiram reciproc.
Pofta buna !
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe