cum aflati ca e sarcina extrauterina
Daca a-ti trecut printr-o sarcina extrauterina, va rog spuneti-mi si mie cum se manifesta,eu din ce am auzit e ca nu ai nici un simpton de sarcina normala (greata,somn),dar chiar nu te doare nimic,ce ai simtit de exemplu tu?Toate fetele pe care le-am auzit e ca le-au luat in coma la spital cu hemoragie,dar nu stiau ca sunt insarcinate, de 2-3 luni pentru ca aveau menstruatia la termen, asa e - nici o modificare? nu-ti creste nici burtica nimic? Sarcina extrauterina se vede de medic numai la ecograf sau isi da seama si la un control normal prin palpare? Daca folosesti testul de sarcina iese ca esti insarcinata?Medicii ce spun care e cauza sarcinii extrauterine.
Va doresc Paste fericit si D-ZEU sa va aduca lumina in sufletel si-n casele voastre.
Raspunsuri
Nicolamar spune:
Speranta,
Nu am experimentat asa ceva, dar te intreb despre tine este vorba in ceea ce povestesti?
Iti doresc tie si familiei tale tot binele din lume, un Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Astept vesti de la tine.
Bobita spune:
La o sarcina extrauterina te doare rau, cind incepe sa se dezvolte.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
angi_gemeni spune:
Prietena mea a fost suspecta de extrauterina si medicul ei i-a dat sa-si determine Beta-HCG. De acolo a reiesit ca are o sarcina extrauterina. Cu toate ca, la alt medic, la echo cu sonda vaginala, i se pusese deja diagnostic de extrauterina!
Angi si gemenii
lilic spune:
Eu am avut o extrauterina,dar s-a manifestat inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina ciclul asa ca nu am stiut ca sunt insarcinata.Deoarece de obicei aveam dureri mari la venirea menstruatiei am crezut asta se intampla si atunci,mai ales ca aveam si niste scurgeri de sange,insa erau in cantitate mica si de culoare maron inchis.Cu timpul durerile au devenit foarte intense,le simteam pina in umar.Din cauza ca sarcinile extrauterine tind sa recidiveze,cand am ramas din nou insarcinata mi-am facut eco la 2 zile dupa ce am aflat,deci cand fatul nu avea nici o luna.
gabid spune:
Eu zic sa faci neaparat o eco obisnuita daca nu ai unde vaginala si iti va spune.Poti face si un test de sarcina.Cand trebuie sa vina rusii?
Te pup,
Gabi.
CALISTA spune:
AM 35 DE ANI SI DE CURIND AM DESCOPERIT CU MARE BUCURIE CA IN
SFIRSIT SINT INSARCINATA.PROBLEMA ESTE CA DOCTORITA MEA ESTE IN CONCE
DIU SI VINE ABIA SAPTAMINA VIITOARE SI PINA SA AM SI COMFIRMAREA
OFICIALA AM INCEPUT SA-MI FAC TOT FELUL DE GINDURI NEGRE.CEL MAI
FRICA IMI ESTE DE O SARCINA EXTRAUTERINA.ACUM 2 ZILE AM OBSERVAT CA AM PE PARTEA STINGA O MICA UMFLATURA.DE FAPT SE SIMTE LA PALPAT.ESTE NORMAL?OCUNOSTINTA MI-A SPUS SA STAU LINISTITA CA ESTE BINE SI CA ESTE NORMAL INTRUCIT SARCINA VA INCEPE SA URCE.
dpintilie spune:
Cat de mare este sarcina? Urcatul sarcinii nu se intampla chiar asa de repede. Prima data chiar coboara, din trompa in uter unde se fixeaza, abia pe urma, dupa ce uterul creste si bb se dezvolta poti sa vorbesti de ridicat...
In mod normal nu ar trebui sa ai umflaturi laterale din cauza unei sarcini normale. O ecografie normala iti va spune mai multe.
pisi_ella spune:
Am auzit ca testul iese pozitiv si la sarcina extrauterina...Da...si dureri...dureri mari.....pe masura ce creste. Am auzit, n-am trecut prin asa ceva.
_ella