Rugaminte - lapte praf hipoalergenic?

Rugaminte - lapte praf hipoalergenic? | Autor: madade

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,

Dragele mele mamici,
Stie carecumva vreuna dintre voi daca exista pe piata vreo formula de lapte hipoalergenic (in afara de NAN)?
Fetita mea (astazi 9 saptamani), cu o dermatita atopica de toata frumusetea, a trecut de la Humana 1 la NAN HA la recomandarea pediatrei, avand in vedere si istoricul familial (tati cu astm alergic, keratoconus si dermatita atopica, mami "doar" cu atopica). Problema e ca daca Humana 1 papa aproape 1 litru pe zi, la NAN HA cu greu se apropie de 600 ml (are si mese de 40 ml!) si am vrea sa incercam si altceva...

multumim frumos,
magda si bb mara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Exista Humana HA1, Hipp HA1, MIlupa HA1, si or mai fi, din toatele exista si HA2 si api PRE, dar formula HA este hipoalergena.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madade spune:

Voiam sa spun in Romania, stiu ca fiecare brand are si variante HA sau HN...Eu de exemplu, in afara de sus numitul NAN HA, nu am gasit decat Humana 0 HA, destinat copiilor nascuti prematur sau celor cu greutate pana la 4 kg (si deja am sunat la jumatate din farmaciile din Pagini Aurii!!!!)

Tot magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Incearca la tf importatorului Humana 423.95.92 sau 0722.594320

Din ce am observat eu la fetitza mea si din cate mi-au spus si doctorii, Humana este cel mai bun lapte pt bebelushi.

Love is all around

Mergi la inceput

Multumim frumos, am sunat la Humana dar nu importa asa ceva ;-(
Despre Milupa HA stie cineva ceva (daca l-ati vazut prin farmacii, un numar de telefon de la importator - ca m-am invatat...)

multumim inca o data

Mergi la inceput

Multumim frumos, am sunat la Humana dar nu importa asa ceva ;-(
Despre Milupa HA stie cineva ceva (daca l-ati vazut prin farmacii, un numar de telefon de la importator - ca m-am invatat...)

multumim inca o data

Mergi la inceput