Sarcina 2- miscarile bblului se simt mai repede?

Sarcina 2- miscarile bblului se simt mai repede? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Azi sunt ingrijorata, n-am mai simtit nimic in burtica, nici o miscare, am 14 saptamani si 3 zile. Sa nu fi fost miscarile bblului nici ce am simtit pana acum? Mie mi s-a parut ca simt altceva decat ghiortaielile mele de matze, dar acum nu mai sunt sigura deloc. Imi vine sa intru la primul cabinet cu un eco sa vad daca totul e in regula.

Am citit pe net ca miscarile bblului se simte intre 16-20 de saptamani insa eu am trait cu senzatia ca am simtit deja miscari. Sunt la bb2 acum , deci se considera ca am ceva experienta in detectarea miscarilor. Sper sa fie bine bbdoiul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dorsilia, nu-ti mai face griji, la a 2-a sarcina miscarile se simt intre sapt. 18-20. Eu sunt la a 4-a sarcina, in saptamana a 19-a, si inca nu-mi pot da seama clar daca ceea ce simt e bebele sau matele mele.
Stai linistita, la tine e devreme ca sa-l simti.

Roxana18+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Chiar asa, relax! Si eu am simtit relativ tarziu pentru o a doua sarcina! Sigur, simteam putin, da' tot asa, nu eram sigura ca e activitatea digestiva sau a' alo fiul :P ... Atata timp cat echografic ai vazut ca fatul e in regula, nu te stressa inutil!, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

da, si eu am simtit tarziu miscarile de bb2...in sapt 18 mi-am facut o eco sa vad daca "misca", iar de simtit l-am simtit in sapt 19

Eliza 32+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput