sangerari dupa contact sexual

sangerari dupa contact sexual | Autor: qwegabi

Link direct la acest mesaj

DE aproximativ o luna dupa contact sexual am observat o sangerare usoara care dispare a doua zi.Am fost la ginecolog si mi s-a spus ca este din cauza dereglarilor hormonale si mi s-au recomandat anticonceptionale.S-a mai confruntat cineva cu acesta problema?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

daca n-ai vreun sterilet maiestru montat,care sa fi dus la aparitia vreunei endometrite(deocamdata usoara,dar care va evolua fara doar si poate daca nu se intervine),poate fi o dereglare hormonala,cum ti s-a spus...
sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Te stii cu vre-o rana pe col? Cand ai facut ultimul Papanicolau?
Anul trecut am avut aceeasi problema si m-am dus la dr,mi-a facut testul si a iesit CIN III.Am vazut cu ochi mei la colposcopie cum sangera rana aia la orice atingere.Eu ma-m speriat cand am aflat ca este primul simtom care apare in caz de cancer de col.Nu vreau sa te sperii dar e mai bine sa fie sperietura degeaba decat sa nu stii si sa ajungi in ultima faza.Daca ai nevoie de un dr. da-mi PM.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mi s-a intamplat si mie acelasi lucru, acum 3 ani.Am mers la dr, mi s-au facut toate analizele si investigatiile posibile.Ultima dintre ele, a fost histeroscopia, la care s-a observat o ingrosare anormala a endometrului, pe motivul unei dereglari hormonale.
Dr. a zis ca principalul motiv ar fi fost stresul, ceea ce e adevarat, caci mi s-a depistat atunci si o usoara hipertiroidie(analizele eru la limita superioara).Ma rog...am facut trat. si de atunci nu am mai avut probleme de genul asta.
Sanatate multa, si cauta un medic bun...mi se pare superficial raspunsul dat de medic.Cel mai probabil asa este, dar la concluzia asta, normal e sa se ajunga in urma unor investigatii, nu pe seama unui dialog doar!!!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput