Sutien alaptat
Fetelor am si eu o intrebare la voi. Sunt o viitoare mamica de fetita si am o mare dilema. De unde sa imi cumpar sutien de alaptat? Cum arata si cat timp trebuie sa il port? Eu am avut ceva probleme cu sarcina si de 2 luni sunt acasa, mai mult in pat, timp in care nu am purtat sutien de nici un fel. Nu am sanii f mari...insa vad ca incep sa mai creasca si ma gandesc ca daca nu o sa port in continuare o sa se lase. 
Please help cu sugestii!
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
Raspunsuri
andira spune:
Asteapta sa nasti, si cumpara-ti dupa asta. Dupa nastere se vor mari si mai mult, si s-ar putea sa ai surpriza sa nu-ti vina cel cumparat deja (mie asa mi s-a intamplat, am dat banii de pomana pe primul).
Iar cu lasatul... asta e nitel inevitabil, cel putin la inceput, dar dar daca nu ii ai mari, e posibil sa-si revina mai incolo. Parerea mea ar fi sa folosesti un sutien normal pana una alta.
Nastere usoara!![]()
madau spune:
Eu mi-am luat unul de la Jolidon, foarte bun, din bumbac si cu bretele late, n-am avut treaba cu el. Ca masura...mai mare cu o masura decat aveam in mod normal. Deci eu am in mod obisnuit 75B, iar el era 80B.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pisi_ella spune:
Jolidon. Si ieftin, si bun!
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Cristina A spune:
Si eu tot Jolidon! dar inainte de acesta am mai primit unul din Spania care era dintr-un fel de bumbac elastic ce s-a intins exact atat cat a fost nevoie. Daca poti ia-ti 2 sau chiar 3 sutiene pentru ca iti vor prinde bine.
Mult laptic si bb gras!
gabitzam spune:
Jolidon am avut si eu, foarte bune, chiar 3 bucati mi-am luat, ca purtam tot timpul si sa am de schimb. Le-am purtat pina foarte de curind, ca maimutzica mea inca mai serveste tzitzi si acum.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
felicia74 spune:
Ia neaparat inainte de nastere, ca dupa nu prea mai am nici nergie sa fugi prin magazine. Eu am avut 2 de la jolidon. Unul era pe la 250 (dar strangea sanii). Cel de 350.000 a fost mai bun ca m-am simtit confortabil cu el. Am luat o masura mai mare si a fost ok. Insa cel de 350.000 nu strangea sanii chiar daca erau plini de lapte datorita croielii mai lejere.
Alte fete de pe site spuneau ca nu au folosit sutien ci doar bustiera.
MADYN spune:
Eu am luat de la magazinele Rococo, din bumbac si mi s-a parut bun. Am mai vazut la Carrfour, la raionul de articole pt. bebe.
35+
my little treasure
Bebelica
miag spune:
La magazinele Rococco gasesti sutiene pentru alaptat 'Anita' sunt foarte bune , dar poti lua de la Carrefour sau Cora sutiene de la Jolidon , care sunt mai ieftine si destul de bune.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!