Parul...
Buna,fetelor!
Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meu
Am fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)
Si individa de acolo m-a facut...de toti banii...Desi am intrebat-o daca imi arde parul si mi-a zis ca nu o sa patesc nimic,mi l-a ars si mi-a cazut foarte mult.L-am tot tuns,incerc sa-l tratez...dar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pice.De fapt nu pica ci se rupe.Sunt disperata,mai ales ca in toamna o sa fiu miresica si...as vrea sa am si eu par...Voi ce tratamente de par bune stiti.Eu folosesc o masca cu placenta de care sunt cat de cat multumita.Dar...
Mersi frumos!
O zi usoara!

Raspunsuri
plici plici spune:
quote:
Initial creeata de Doraaa
Buna,fetelor!
Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meuAm fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)
Si individa de acolo m-a facut...de toti banii...Desi am intrebat-o daca imi arde parul si mi-a zis ca nu o sa patesc nimic,mi l-a ars si mi-a cazut foarte mult.L-am tot tuns,incerc sa-l tratez...dar nu mai stiu ce sa fac sa nu mai pice.De fapt nu pica ci se rupe.Sunt disperata,mai ales ca in toamna o sa fiu miresica si...as vrea sa am si eu par...Voi ce tratamente de par bune stiti.Eu folosesc o masca cu placenta de care sunt cat de cat multumita.Dar...
Mersi frumos!
O zi usoara!
Eu iti recomand din toata inima Kerastase (au o gama speciala pt par sensibil casant si deshidratat) sau L'oreal Professionel. Se gasesc in saloanele de coafura.
pup si o nunta super !
ooana spune:
quote:
Initial creeata de Doraaa
Buna,fetelor!
Am un necaz...Acum vreo 3 luni am facut un experiment pe parul meuAm fost la un coafor sa ma fac permanent(desi aveam deja suvite blonde)
Mersi frumos!
O zi usoara!
masca cu placenta e cumva Ka...llos? E buna dar nu e ceea ce iti trebuie tie acum?
Incearca sa cumperi din saloanele de coafura ceva profesional...sunt foarte bune...eu am avut de la L'oreal si am fost foarte multumita!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!Wedding Day
9 zile
miria_cristina spune:
Sunt cateva tratamente pentru par destul de bunicele, dar in cazul tau, avand un par traumatizat de permanent nu cred ca poti repara prea repede firul.
De fapt, singurul remediu ar fi sa tunzi suvitele, care oricum zici se rup (pentru ca alea nu le mai tratezi cu nimic) si sa folosesti cat mai multe masti.
Un spor de eficienta ar fi cand aplici masca sa nu o folosesti la sfarsit, ci la inceput. Adica, inainte de spalarea propriu-zisa.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Doraaa spune:
Mesc,fetelor!
Nu-mi mai fac niciodata parul permanent si nici nu sfatuiesc pe nimeni.Atat imi doresc...sa-si revina parul pana la nunta.Deja l-am tuns de cateva ori.
Oricum mersi pentru sfat.
Va pup.![]()
MirelaV spune:
am patit-o si eu cu ani in urma. m-a mancat sa ma fac permanent pe par lung...greu...s-a lasat. si am mai repetat o data operatiunea. l-am puns pana la umeri..statea jalnic..se rupea..etc. pana nu m-am tuns scurt..nu m-am linistit.
incepi sa tunzi putin cate putin, masti facute in casa...si...multa rabdare si nervi de otel.
MirelaV
pupicei pe burticei
blueeyes2003 spune:

Iti recomand lotiunea regeneranta la la Gerovital-prof.dr.Ana Aslan.
Este foarte buna!
MIRELA
iulia1977 spune:
produsele din saloanele de coafura sunt profesionale si dau rezultate mai bune. Wella, L'Oreal.
danielutzu spune:
Salutare! Ce mai faceti? Doraa, tu ca tu ce ti-ai facut la par! Da io! L-am vopsit, am facut permanent, L-am vopsit, am facut permanent! in interval de maxim 2 luni.....
Au trecut 5-6 ani si tot am parul casant. O sa incerc cu mastile pe care le-au recomandat fetele, ca la mine n-a tinut cu tot felul de sampoane. Cred ca asta e cel mai bine: sa incerci cu remedii acasa (Cum a spus MirelaV)
rasfatzata de Bucuresti
anca tanasica spune:
pai sa stii ca pana nu creste....
...dar poti incerca sa iei o masca de par buna (eventual profesionala) sau sa.ti faci in casa una din ulei masline+ou...si cand o aplici pe par sa pui deasupra un prosop umed si fierbinte...pe care sa.l schimbi la 5 min cu alt prosop umed si fierbinte...si tot asa 30-40 min...
...asta m.a invatat pe mine coafeza tot dupe un permanent ratat (la alta, nu la ea!) si intr.adevar mai regenerase din pleata (ma duceam la ea de 2/3 ori pe sapt....ca mi.era lene sa fac asta acasa!)...adica o regenerase in sensul ca puteam sa ma pieptan....dar pana n.a crescut parul sa.mi tunda parul ars...ea.mi spunea ca parul ala ars e mort si n.ai cum sa.l invii...orice i.ai face...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana