Cuplu dupa un copil

Cuplu dupa un copil | Autor: ludmmyla

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!

Intrebarea mea este....cand ati revenit la normal cu viata sexuala dupa aparitia copilului in familie?

Eu am o fetita de 9 luni, si viata sexuala nu e asa cum ar trebui. Eu pur si simplu nu simt nevoia de sex. Am crezut ca daca nu voi mai alapta imi voi reveni, ca vezi Doamne, hormonii mei au luat-o razna si nu au chef de nimic. Dar nu e asa. E adevarat ca nu mi-a venit inca ciclul dupa nastere, dar nu stiu daca are vre-o legatura sau nu cu apetitul meu sexual. Sotul meu imi tot reproseaza ca nu mai sunt ceea ce am fost si are dreptate. Nu mai am chef de giugiuleli.

Oare am devenit frigida? sau pur si simplu hormonii mei inca nu si-au revenit. Nu stiu ce sa mai cred pentru ca simt ca ceva nu e in regula cu mine.

Va rog sa imi spuneti parerile voastre ca sincer nu stiu la cine sa apelez.

Merci mult!!

Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dar sotzul tau incearca sa faca putzina atmosfera, sa-tzi spuna ca te iubeshte, ca eshti frumoasa, ca aratzi bine, itzi mai preia din treburile casei, ca sa te mai odihneshti putzin?
Nu te ingrijora, shi spune-i ca nici unul dintre voi nu mai este ce-a fost inainte de copil. Shi eu aveam aceleashi problema, dar mi-am revenit cu ajutorul sotzului in primul rind, pentru ca a shtiut cum sa-shi atinga "tzelul"

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Stie ce sa faca si are rabdare cu mine, dar degeaba.

Adevarul e ca ma oboseste copilul, serviciul si treburile casnice, dar nici in halul in care sa imi diminueze chiar asa apetitul ....Cred ca am devenit frigida, ca alta explicatie nu am.

Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Nu e asa. Pur si simplu iti concentrzi atentia asupra copilului...si pe buna dreptate (zic eu). Pe masura ce o sa creasca o sa vezi ca e aproximativ la fel, cu grija suplimentara ca o sa fiti surprinsi
Iti propun un 3-4 zile sa incerci (daca poti) sa pleci fara copil, si o sa vezi ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

E din cauza grijilor, a oboselii, dar important e ca....trece!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Copil mic, serviciu si casa te cred si eu ca nu mai ai chef de sex.Ia faceti o puza amndoi 2-3 zile si sa vezi cum vine cheful.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

eu am un baietel de 2 ani si 5 luni si tot nu mi-a revenit cheful... chiar sunt curioasa de sfaturi... si eu am un sot minunat, care ma iubeste si ma suporta, si degeaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fi-miu are 3 ani si 3 luni si tot nu mi-a revenit cheful...sper ca nu va descurajez

Dar asa cum a postat cineva mai inainte, cand ai copil mic, servici (vreo 11 ore pe zi) si casa ce chef sa mai ai ???

Ingrid si Cristi 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

iubita mea...io dupe nastere ieream ca tine frigida rau (copil marisor, io mica acolo, dr.a trebuit sa presteze epiziotomie...pe care a cusut.o strans...ca sa n.am pb.dupe aia...si nu intra...)...aveam asa mari dureri ca preferam sa nu...(in nebunia mea ma dusei inapoi la dr.sa ma mai largeasca...am mai socat.o si pe biata dr...)...

...sotul saracu nu stia ce sa.mi mai faca sa redevin ce eram...da' io nu numai ca nu voiam din cauza de dureri...disparuse pasiunea...

...situatia era asa de grava ca mi.am dat seama la un moment dat ca a mea casnicie este in mare pericol...adica suporta berbantii...da' cat...??? ca nici dupe 1 an de la nastere io tot n.aveam chef...

...si.am pus picioru.n pragul creierului meu (ca sa stii tu ca dorinta vine din creier!)...si am inceput sa fac sex des (la inceput durea tare...dupe aia s.a mai lasat epiziotomia si n.a mai durut...dar a revenit si pofta...)

...asa ca da.i bataie...io stiu sigur ca.n sex "pofta vine mancand"...stiu ca e greu la inceput (io ma dadeam cu capu' de pereti ca proasta ca.mi calc pe principii...ca dc nu vreau...o fac ca un automat!!!!)

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si io am fost in aceasta situatie...de la anticonceptionale...de cand am renuntat la ele...yami yam

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu n-am fost niciodata "turbata" dupa sex. Daca era-ok, daca nu...nu sufeream. In timpul sarcinilor insa... vroiam eu si sotului meu ii era frica ca "streseaza" copilu'. Dupa nasteri, ca voi... ce nu ma omoram eu inainte, dar acum sa nu vad-sa nu aud... doar sa bag capul in perna sa dorm.
Totul vine de la stres si oboseala. Du copilu' la buni cateva zile, sau luati-va cateva zile ce concediu si un bilet - undeva, o sticla de ceva...ce va place si va incalzeste... si s-ar putea sa rezolvati multe.

Mergi la inceput