Pai, scoate, dar nu muncesti prea mult?
Eu pun ciresele, zahar dupa gust, un praf vanilie si apa.
Le pun pe foc sa se fiarba.
Si gata!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cand faceam pentru iarna, faceam asa:
COMPOT DE CIRESE
Ingrediente
cirese 1/2 kg, 8 linguri de zahar, apa potabila
Mod de preparare
Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam pana la jumatatea borcanului, se pune apoi 2 linguri cu varf de zahar, se pune apa potabila pana se umple borcanul, se fileteaza si se sterlizeaza la cuptor. cca 40 minute. Optional se poate pune un mic praf de scortisoara.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aha
pai vreau sa scot samburii pt ca au viermi
stiu ca se pun ciresele in apa rece si se tin la frigider da parca nu am incredere ca ies toti asa ca vreau sa i scot
Ca sa iasa viermii, eu adaug un pic de otet in apa in care spal ciresele (1 lingura la 2 litri de apa) si credeti-ma ies toti! Apoi le limpezesc cu apa rece si gata, le pun in borcane!
Mamica MARIEI