urinare frecventa

urinare frecventa | Autor: dodo23

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!
Sunt o burtica de 19 saptamani si de doua zile am o problema care ma cam supara: merg foarte des la toaleta, mai ales seara. Si asta cam din 2 in 2 minute, pana adorm. As vrea sa stiu daca v-ati confruntat cu asa ceva si daca as avea motive sa ma ingrijorez. Eu am citit ca in al doilea trimestru vizitele la baie n-ar trebui sa mai fie asa dese dar la mine vad ca nu este asa.
Dodo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Nu stiu cat e de normal dar si eu merg la baie toata ziua si toata noaptea.
Eu am acum 23 de sapt si la un moment dat am numarat - am mers de 21 de ori la baie .
Cred ca conteaza si cat de multa apa bei, eu beau si 4 litri de apa plata pe zi.
Cred ca daca nu ai dureri sau usturimi la urinare nu e bai.

Leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu am mers foarte des in timpul sarcinii la toaleta.Din contra in al doilea trimestru de sarcina mergeam mai des decat la inceput.Imi era teama sa mai plec undeva pentru ca la cateva minute dupa ce ieseam din casa trebuia sa caut o toaleta.Nu-ti face griji pentru ca este ceva normal.
Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Dodo eu am 28 de saptamani si ma trezesc minim de 3 ori pe noapte ca sa nu mai spun ziua.. dar si eu am mers destul de des in trimestrul 2 si a fost destul de aiurea ca eram in vacanta si la fiecare benzinarie tb. sa oprim.Ca sa fii linistita ca e numai din cauza presiunii sarcinii asupra vezicii urinare, cel mai bine fa-ti un sumar de urina si o urocultura (din urina de dimineata).Nu e neaparat nevoie sa ai usturimi ca sa ai o infectie urinara..eu am o prietena care a inceput sa aiba contractii prin luna 5, a facut o urocultura si i-a iesit o infectie urinara(nu avea nici un simptom in afara de contractii) si dupa tratament au disparut contractiile si medicul i-a zis ca asta a fost cauza.
Sarcina usoara in continuare!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SManuela spune:

Buna DODO
Asa se pare ca este ceva normal ce ti se intimpla , depinde de fizic daca vezica este mai tare sau mai putin tare apasata cea ce duce la urinari ff.frecvente. Nu vreau sa te speriu dar si eu am fost in situatia ta, la fiecare 10 minute trebuia sa ies la toaleta (luna 5-6) dar cam din luna 6 cand BB incepe sa se miste din ce in ce mai tare si burtica apasa si ea mai tare am avut din ce in ce mai multe accidente, pur si simplu nu mai ajungeam la toaleta, iar noapte am ajuns sa ies de 5-6 ori la WC si chiar si asa am ajuns ca aproape in fiecare dimineata sa schimb cearceaful... Acum sunt in luna 7,5 si de vreo luna sunt nevoita sa port absorbante, chiar scutece pt. noapte daca nu vreau sa raman treaza toata noaptea... dar asa-i viata .
Ti-am scris ca sa ai un reper, acum conteaza doar BB toate necazurile trebuie trecute in planul secund !!!
Nu te ingrijora
It's all OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu de fel mergeam des sa urinez,dar cand am fost gravida,a fost un cosmar,noaptea,din jumatate in jumatate de ora,ma trezeam sa urinez si n am avut nicio infectie urinara...acum am ramas cu aceeasi problema,noapteamnai ales,urinez de cel putin 6 ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palina012003 spune:

buna dodo,
eu am 26 de saptamani si in trimestrul 2 am mers la fel de des la baie ca la inceput, mai ales ca am o sete exagerata seara. in plus, mie mi-a spus medicul ca sunt predispusa la infectie urinara si sa beau cat mai multa apa, asa ca iti dai seama ca practic stau cu sticla de apa legata de gat :).
totusi, pentru linistea ta ar trebui sa faci o urocultura.
numai bine si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput