Intzarcatul

Intzarcatul | Autor: emaaimee

Link direct la acest mesaj

alaptez inca fetita mea care va face un 1an in curand.as vrea sa o intarc in cateva luni.am tot citit pe tema asta,sunt toba de cartecica
dar practica ma omoara
si as fi vrut ca mamici care au alaptat sa imi scrie cum au procedat ele cand si-au intarcat copilasii,tehnici personalizate descoperite de ele,etc.

mersic mult

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

La noi bebe s-a autointarcat, cand mi-a venit menstruatia probabil ca s-a schimbat gustul laptelui si bebe nu a mai vrut. L-am alaptat pana la 10 luni si apoi am trecut pe forumula. Pana la 6 luni a papat doar san si apoi, odata cu inceperea diversificarii, am redus progresiv nr de mese la san, pe la 9-10 luni din 5 mese, doar 2 mai erau de san-dimineata si seara+ 2 gustari+ masa de pranz.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

La noi s-au autointarcat amandoi, cel mare la 7 luni, micuta la 3 ani si 7 luni)
Daca vrei, poti intarca foarte incet, treptat, sa nu sufere nici ea, nici tu. Insa totul depinde daca e obisnuita sa suga la cerere sau la ore fixe. Daca imi dai detalii, iti dau cateva sfaturi.
Si de ce vrei sa nu mai suga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu am intarcat-o treptat . nici nu a simtit.
de ex: daca acum trebuia sa-i dau sa suga ,ii dadeam intai 10 ml de lapte Dorna si dupa san.si uite asa incet ,incet cresteam cantitatea de lapte Dorna si sugea mai putin san.
pana intr-o zi cand nu i-am mai dat deloc san.
peste 3 zile am incercat-o sa vad daca mai vrea sa suga si a parut f scarbita.nici n-a vrut sa atinga sanul.
parerea mea ,ca asta e cea mai buna metoda. copilul nu sufera si nici tu.
bineantele ,ca nu-i obligatoriu laptele Dorna. ii poti da ce lapte vrei.
mult succes!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fetita mea era dependenta de tzizi,am incercat cu intarcarea treptata dar nu a mers si am apelat in disperare de cauza la o metoda mai putin ortodoxa.
Tot plangandu-ma la un salon de cosmetica,de oboseala prin care trec,deoarece fetita mea ar suge non-stop,si ca ma trezesc si noaptea de 4-5 ori ca sa o alaptez,chiar daca manca consistent in timpul zilei.
O doamna,mi-a dat un praf(extract de plante)pe care l-am amestecat cu apa si l-am aplicat pe piept.
Culoare urata-gust amar,fetita mea mi-a ridicat tricoul de doua ori,a incercat sa suga,nu i-a placut,a treia oara am invitat-o eu,a refuzat si din acel moment nu a mai incercat niciodata.
Ea a fost trista cateva zile,eu am suferit fizic cateva zile,moral cateva luni (deoarece dupa intarcare,mi-am dat seama ca am fost egoista-am pus linistea mea,comfortul meu,nevoia de odihna pe primul plan).
In legatura cu cele cateva zile de suferinta fizica,vreau sa spun,ca aveam sanii foarte tensionati,durerosi,aveam febra.
Am luat Panadol,am folosit un sutien foarte strans,peste care mi-am pus si un bandaj strans,la fiecare doua ore puneam un prospo cu apa rece,cuburi cu gheata,dar cel mai mult a ajutat faptul ca 2-3 zile nu am mancat absolut nimic,iar de baut foarte putin.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi de raspunsuri dragele.scuze ca de abia acum apar.absenta motivata,fatei mele iar ii ies dinti sau masele.si m-a chilarit ca e supernervoasa si maraita.
nu as vrea sa o intarc brusc decat in ultima instanta cand o sa vad ca nu reusesc altfel,sper sa nu fie cazul.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miag

La noi bebe s-a autointarcat, cand mi-a venit menstruatia probabil ca s-a schimbat gustul laptelui si bebe nu a mai vrut. L-am alaptat pana la 10 luni si apoi am trecut pe forumula. Pana la 6 luni a papat doar san si apoi, odata cu inceperea diversificarii, am redus progresiv nr de mese la san, pe la 9-10 luni din 5 mese, doar 2 mai erau de san-dimineata si seara+ 2 gustari+ masa de pranz.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mia,si eu am alaptat-o pe Oani exclusiv pana la 6 luni.problema mea e ca nu am reusit sa o fac sa doarma noaptea si am incercat tot(controlled crying,etc)si mi se trezea noaptea si la o ora sau mai putin de cand a inceput operatiunea imi ies dintiisi nu se linistea decat la san

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

La noi s-au autointarcat amandoi, cel mare la 7 luni, micuta la 3 ani si 7 luni)
Daca vrei, poti intarca foarte incet, treptat, sa nu sufere nici ea, nici tu. Insa totul depinde daca e obisnuita sa suga la cerere sau la ore fixe. Daca imi dai detalii, iti dau cateva sfaturi.
Si de ce vrei sa nu mai suga?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

nici nu as vrea sa o intarc altfel(brusc adica),decat dk nu as avea de ales.tot treptat vreau s-o intarc ca tare iubeste sassi nu vreau sa fie un shoc pt ea.iar pt mine:sani durerosi,puroi si galme am avut destul,asa ca nu imi mai doresc.la cerere papa dra mea.
ideea e ca e cam maricica si nu imi mai vrea biberon,imi da peste mana si ma cearta dk ii dau.luase sticluta si 3 zile la rand seara papa bibe,dar nu vroia sa adoarma fara o dushca de sans-a imbolnavit si nu mi-a mai papat mancare mai deloc,stiti voi cum e bb cand e bolnavior,asa ca normal k i-am dat san sa pape,numai sa pape ceva.
eu ar trebui sa ma intorc la munca si fata va sta o perioada departe de mine(adek mari si tari) si cam ar trebui sa o iau treptat k sa nu sufere.am inteles k poti sa intarci bb pe o perioda indelungata,chiar si 6 luni poate dura procesul.si asa as cam vrea si eu sa o intarc pana de Craciun.
stiu k trebuie sa inlocuiesti cate o masa de lapte si dupa alta si alta.fata mea nu bea nici din pahar prea mult lapte.
voi mai incerca si cu sticluta si cu paharul poate o pacalesc.
orice sugestii sunt binevenite

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

dana si luana,mersic si voua mult.
duty calls.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput