angioamele...periculoase?

angioamele...periculoase? | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

de vreun an mi-au aparut o multime de vase de sange sparte in piele. arata ca niste alunite rosii, unele mici punctiforme, altele un pic mai mari. am citit ca se numesc angioame.am inteles ca pot fi ereditare. mama mea are dar mai putine decat mine si are 54 ani. ce alt motiv ar mai putea determina cauza aparitiei lor?
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

sorry, am vrut sa spun : ce alt motiv ar putea determina aparitia lor? am un bb care ma bruiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Chiar joi am fost la dermatolog sa intreb ce-i cu "alunitele" astea. Mi-a spus ca-s ereditare si sa nu-mi fac nici o grija.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Esti sigura ca sunt angioame? Dupa descriere nu par....Eu sunt posesoarea unui angiom din nastere.... si nu e cum le descrii tu...cel mai bine consulta un medic dermatolog...daca sunt inofensive...sa nu le tratezi...ca eu am incercat cu laser....si m-am ars rau de tot...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

fetelor, mie continua sa-mi apara. medicul a zis c-ar putea sa fie de la ficat. mi-am facut analizele si e totul ok. nu prea stiu ce sa cred, daca explozia asta de puncte rosii continua in ceva timp o sa arat.
si pana la urma nu e neaparat cea mai importanta problema estetica....daca am vreo boala ciudata.
va rog ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Fereste-te de baile fierbinti si de expunerea la soare, in special in orele amiezii.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrincessL spune:

pai mai incearca la alti medici eventual. eu stiu ca angioamele apar la nastere. nu am auzit pana acum sa apara la varste inaintate. am vazut oameni cu angioame mari si urate, am vazut si copii nascuti cu angioame mai micute care au disparut dupa un timp. eu m-am nascut prematur, la 8 luni, cu un angiom pa mana in zona pulsului. am fost operata pe la 4 luni pt ca altfel ziceau doctorii ca se poate extinde.

Mergi la inceput