sunt insarcinata?

sunt insarcinata? | Autor: leutza00

Link direct la acest mesaj

salutare!
Ma numesc Daniela, sunt din pitesti, am 19 ani si in urma cu cateva luni mi-am inceput viata sexuala. Problema mea este ca luna aceasta mi-a intarziat ciclul 10 zile deja. Este adevarat ca nu am ciclul foarte regulat dar nu imi intarzia mai mult d 2 saptamani si aveam anumite senzatii dupa care stiam ca urmeaza sa imi vina. Am folosit prezervativ, insa am auzit ca exista posibilitatea sa se rupa in timpul actului sexual. Singurele simptome p care le am sunt starile de somnolenta, de arsuri si intepaturi la stomac insa si aici sunt semne de intrebare deoarece eu am gastrita si anemie feripriva. Mentionez ca sunt in prag de bac si bineinteles ca exista stresul specific nemai punanad la socoteala faptul ca de curand mi-a murit cineva drag si inca nu mi-am revenit in totalitate. Exista posibilitatea sa nu fie sarcina si intarzierea sa fie datorata stresului? Ce as putea face in continuare? Nu stiu incotro sa ma indrept.va rog frumos dati-mi un sfat. Nu am la cine sa apelez.astept raspunsul vostru.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna Daniela,
in primul rand,linisteste-te,nu intra in panica. Primul pas pe care trebuie sa-l faci: la farmacie,cumperi un test de sarcina pe care il faci dimineata,in prima urina. daca e sa fii insarcinata o sa ai raspunsul pe test,daca ti-a intarziat 10 zile se vede. Totusi eu nu cred ca esti insarcinata,daca zici ca ati folosit prezervativ. L-ati vazut voi rupt? Ca de obicei daca se rupe...se vede..ma intelegi..hm..adica ramane penisul..gol,fara caciula :))) . Nu mi s-a intamplat niciodata sa se rupa si sa nu se observe,de obicei e ditamai gaura (ex-ul avea un talent nebun la rupt prezervative,luam Postinorul ca pe Tic-Tac )
Te cred ca esti nelinistita, la cateva luni dupa inceperea vietii sexuale,fetele se gandesc numai si numai daca nu cumva sunt gravide :)
ASa ca,du-te la farmacie repejor si fa testul ca sa iti revii. Apoi,daca e negativ,sa mergi totusi la un control sa vezi ce e cu ciclul neregulat,poate ar trebuie sa iei niste pastile sa-l " regulezi" si in scop contraceptiv...
Numai bine,

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

in primul rand..bine ai venit!!! In al doilea rand.....fa-ti un test de sarcina..e usor de facut si poti scapa de un stress. Nu mai stiu exact dupa cate zile se face (parca 2 saptamani..sa ma corecteze fetele daca gresesc)...dar intreaba la farmacie si sigur iti va spune! NU te ingrijora inca....eu cred ca nu e nimic...dar ca sa fii linistita..fa testul..

P.S. Scuza exprimarea....e f tarziu..

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Daniela, bine ai venit. Amenoreea la o femeie tanara, activa sexual si normal hormonata=diagnostic de sarcina...pana la proba contrara.Fetele ti-au spus fff bine...mergi la farmacie ia un test de sarcina si roaga-te sa nu apara doua liniute...banuiesc ca nu doresti BB chiar acum.
Poate fi pe fond de stres mai ales ca spui ca ai BACul in perioada asta.....si eu am patit la fel inainte de examene importante din viata mea...
Cat despre daca a vayut sau nu daca s-a rupt preyervativul....ma gandesc ca nu sau uitat....cam asa e la inceputul vietii sexuale

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Eu cred ca cel mai important este sa stii sigur ce si cum. Si asta trebuie sa se intample cat mai repede, ca sa scapi de incertitudine.
Spor la invatat si bafta la bac.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Ar fi bine sa-ti faci un test de sarcina.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asa cum ti-au spus si fetele du-te la farmacie.
cand cumperi testul vezi sa nu fie expirat. eu am obtinut rezultate bune cu testul barza.

printre simptomele sarcinii sunt: greturi, urinari frecvente.

13+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionasiu spune:

Eu zic sa faci un test de sarcina nu e scump (cel mai ieftin e 3 RON)se vede dupa 10 zile,eu am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cum au spus si fetele cel mai bine este sa faci un test de sarcina.Sunt anumite teste care se fac in orice moment al zilei.Eu am facut un test seara pentru ca nu mai aveam rabdare pana dimineata si rezultatul a fost destul de concludent.

MIRELA I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esty spune:

hey leutza ...esti bine ce faci nu ne`ai spus nik cum esti ,daca ai facut test?sanatate si numai bine,si bafta la bac

timmmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, si eu eram curioasa sa vad ce si cum...
Nicoleta

Mergi la inceput