tunsori moderne si culori la moda

tunsori moderne si culori la moda | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Buna din nou fetelor dragi!Ca de obicei, din nou ma macina ceva, si anume, ce fel de tunsori mai sunt la moda si ce culoare de par se poarta.Poate gasiti ceva interesant in acest sens pe vreun site sau poate stiti voi cam ce se poarta si in acest caz va rog sa-mi spuneti si mie.Dar despre aranjatul parului in acest sezon ce stiti?ce fel de coafuri se poarta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

incearca la clubul coafezelor de la "prieteni intotdeauna"!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Stiu ca se poarta culori cat mai naturale , apropiate de culoarea pe care o ai de la natura. eventual un ton ,doua diferenta. Nu se poarta rosu , dar cui ii sta bine eu zic ca nu conteaza. eu am fost roscata multi ani, anul trecut am fost ciocolata cu mese blonde, apoi am fost aluna, iar roscat, etc,etc, iar acum sunt ciocolata simlu fara mese sau suvite. Mi se si degradeaza de la mult blond si trebuie ingrijire speciala, spray cu cheratina, balsamuri, etc.
Dar ne mai putem orienta si de la vedete de la televizor, de la stiri, atc. eu am observat deodata ca nimeni nu mai era roscata, pana si Raduleasca era o nuanta inchia iar estul erau blonde.
Poate mai scriu si alte fete care frecventeaza mai des saloanele.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Stiu ca se poarta culori cat mai naturale , apropiate de culoarea pe care o ai de la natura. eventual un ton ,doua diferenta. Nu se poarta rosu , dar cui ii sta bine eu zic ca nu conteaza. eu am fost roscata multi ani, anul trecut am fost ciocolata cu mese blonde, apoi am fost aluna, iar roscat, etc,etc, iar acum sunt ciocolata simlu fara mese sau suvite. Mi se si degradeaza de la mult blond si trebuie ingrijire speciala, spray cu cheratina, balsamuri, etc.
Dar ne mai putem orienta si de la vedete de la televizor, de la stiri, atc. eu am observat deodata ca nimeni nu mai era roscata, pana si Raduleasca era o nuanta inchia iar estul erau blonde.
Poate mai scriu si alte fete care frecventeaza mai des saloanele.
pupici!

Multumesc Crengu!Cu ce vopsea te-ai vopsit ciocolata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Da ciocolata cu shuvitze blonde merge?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Da ciocolata cu shuvitze blonde merge?

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

yap....dar subtiri..nu mese!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aha, ok, merci Ana Maria.

Mergi la inceput

Eu ma gandeam la o ciocolata cu suvite putine un ton -2 mai deschise, dar cred ca merg si blonde.Sa vad, daca imi iese bine poate nu-mi fac suvite.fetelor ce parere avet, daca combin wella-cafea turceasca sai castaniu oriental cu scortisoara ce iese?imi iese oare un ciocolatiu frumos?sau ce iese, fetelor care va pricepeti si ati mai incercat?astea sunt nuantele http://consumer.wella.ro/prodmgz/safira/nuante/index02.html
si asi vrea sa-mi iasa ceva de genul cum are manechinul de aici http://consumer.wella.ro/prodmgz/safira/nuante/index.html de la castaniu, dar putin mai ciocolatiu, adica mai dulce si poate, mai inchis dar f. putin

Mergi la inceput

Wellaton ai incercat? au o nuanta frumoasa de castaniu....!!!!

http://consumer.wella.ro/prodmgz/wton/nuante/index.html

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

daca nu ma insel...aici eram facuta cu wellaton castaniu!!
http://community.webshots.com/photo/287635289/1480173832066557818qFmyru

dar aveam vreo 2 luni...nusht dc iti poti da seama prea bine!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Da, Ana -Maria, este o nuanta frumoasa, doar ca eu vreau un castaniu-ciocolatiu, iar nuantele iese de obicei mai inkise putin pe parul meu decat in catalog, si aceasta nuanta mi-ar iesi mai inkis.

Mergi la inceput