ecografie tridimensionala

ecografie tridimensionala | Autor: fonzie

Link direct la acest mesaj

as vrea si eu sa stiu unde se poate face o ecografie tridimensionala,dupa cate saptamani se poate face si cam cat costa...va multumesc!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna!

Ecografii 3D poti face in multe locuri in Bucuresti, cele pe care le stiu eu: Clinica Diagnosis, Centrul Medical Unirea, Sanador, Medicover. Eu am facut la Diagnosis, este undevain Floreasca, la dr Iosup. Costa cam 2.800.000 lei. Pe prima am facut-o cam la 15 sapt (cred) si pe a doua la 24 sapt

Intra pe google si vezi adresele si nr de tel ale clinicilor, dar cel mai bine ar fi sa-ti intrebi ginecologul unde si cand sa faci 3D-ul. Al meu mi l-a recomandat el pe Iosup ca are incredere in rezultatele date de ac medic.

Multa bafta!

Roxana, +28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCoroian spune:

In Timisoara pretul la ecografie 3D/4D este 1 milion jumate. Pe forum cineva din Bucuresti mi-a raspuns ca pretul e ok - ma gandeam ca poate si pe acolo puteti gasi la acest pret. Cateva discutii despre eco 3D/4D mai sunt pe forum tot in "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani", la topicul "Sarcina avansata - contraindicatie eco 3/4D???"

pupi,
AlinaC, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:


Ti-l recomand tot pe dr.Iosup Danut care este foarte bun si il gasesti la Diagnosis,tel.021/2316741/42,Calea Floreasca,nr60,sect.1.
Il mai gasesti si la Centrul Medical Unirea,tel.021/3271188,bd.Unirii nr.57,bl.E4,sect.3.
Eco 3d se face de obicei intre sapt.19-21 si costa in jur de 3 mil.
Programarea se face cam cu o luna inainte.
Multa sanatate!

MIRELA I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Poti gasi ceva informatii in subiectul de mai jos:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74884

Dr. Iosup nu face eco 3D decat la CLUCERULUI, nu la CMU UNIREA si nici la DIAGNOSIS.

Succes,
Steluta 38s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Eu am facut ecografie 3D la Sanador, la dr. Herghelegiu, e un super specialist. Varisoara mea face ecografie 3D si 4D la Euro Clinic, acolo au cele mai bune si performnante aparate. Dr. Herghelegiu il gasesti si la Euro Clinic si nu doar pe el.
Bafta

23 +

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Buna fetelor.Am si eu o intrebare pentru voi.Cu cat timp inainte trebuie sa fac programarea la 3D? Se face prin telefon sau trebuie sa merg la ei?

ELLA 11 saptamani + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Se face prin telefon si depinde la cine vrei sa mergi ptr ca unii dr au programari pana in februarie.Nu e obligatoriu sa te duci acolo.Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 17+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu am facut eco 3d / 4d la 14 sapt (+ Triplu Test), la 18 sapt, la 24 sapt, la 28 sapt si voi face iar la 32, 36 si inainte sa nasc.

Morfologia fetala se face la 14-15 sapt si la 18-19 sapt. Daca nu se vizualizeaza chiar tot, sau ceva este in neregula (de ex IR-uri), se mai face si la 22-23 sapt. Eu le-am facut la Iosup (Centrul Medical Unirea) si la Chitescu (Medicover). Dupa morfologie, le-am facut numai la Tutunaru, dr. meu.
Morfologicele costa cam 2.4 mil, restul mai putin.

Bafta multa, sarcina usoara si bb sanatos!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput