Buna seara
Am fost ieri pe la firma(desi sunt in CIC inca) si mi s-a dat o veste bomba:ma pot da afara chiar dupa o zi de serviciu.Eu nu stiam ca este chiar asa.Voi ce stiti?
Multumesc
Da, dar daca au un motiv. Nu pot sa te dea afara pur si simplu!
ANCA si EMA EMANUEL
Art. 21. - (1) Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul:
a) salariatei prevăzute la art. 2 lit. c)-e), din motive care au legătură directă cu starea sa;
b) salariatei care se află în concediul de risc maternal;
c) salariatei care se află în concediul de maternitate;
d) salariatei care se află în concediul pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în vârstă de până la 3 ani;
e) salariatei care se află în concediul pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani sau, în cazul copilului cu handicap, în vârstă de până la 18 ani.
(2) Interdicția prevăzută la alin. (1) lit. b)-e) se extinde o singură dată cu până la 6 luni, după revenirea salariatei în unitate.
(3) Dispozițiile alin. (1) nu se aplică în cazul concedierilor pe motive economice ce rezultă din desființarea postului ocupat de salariată, ca urmare a dificultăților economice, a transformărilor tehnologice sau a reorganizării angajatorului, în condițiile legii.
Poze cu toata Familia
Adevarul este ca si eu ma gandeam ca nu te poate da numai asa afara,dar gurile rele nu le poti opri.Ciudatenia este ca fiecare stie si isi da cu presupusul dat fiind faptul ca firma la care am lucrat eu inainte de concediu a fost preluata de catre alta si toata lumea este in fierbere si probabil invidioasa pe altii(ca mine) care nu sunt.Ce sa-i faci?