produse impotriva caderii parului.

produse impotriva caderii parului. | Autor: lacri

Link direct la acest mesaj

nu stiu ce sa fac ca in ultimul timp imi cade parul foarte tare.m-am saturat toata casa numai si numai par.
toamna trecuta am tinut un tratament pe baza de capsule de la Phyto Phanere pt unghii si par dar dupa 4 luni nu am am vazut nici un rezultat asa ca am renuntat la el.
am un par cu firul gros si destul de des (era....ca daca tot cade asa ).
acum am auzit de gama Revalid (capsule ,sampon,balsam,fiole).ce stiti sunt bune?
ati folosit?
sau ce alte produse ati folosit si ati avut rezultate.
sau ce masti folositi.
ma doare sufletul cand vad ca imi cade .
va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floriinutza spune:

am folosit REVALID, nu mi-a ajutat chiar la nimic. nu stiu cum e noua gama, careia i se face acum mare reclama.

impotriva caderii parului mie mi-a folosit foarte bine EUROVITA-pentru par si unghii. e o combinatie de mai multe vitamine si acid folic.
eu l-am cumparat pt ca mi se rupeau unghiile, dar am bagat de seama ca se reduce f. mult si caderea parului.
sunt ieftine in comparatie cu revalid-ul, aprox. 150.000 ROL, se gasesc cred, in orice farmacie, in flacoane de 30 tbl., se ia doar 1 tableta pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Iti recomand lotiunea regeneranta de la Gerovital care ajuta la rezolvarea problemelor parului degradat,cu tendinte de cadere.
Este cu vitamina A,E,ulei de ricin si petrol.Este foarte eficienta.Este probata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu iti recomand vechea mea obsesie ,pe care nu am parasit'o nici in zilele noastre , e un samon de la Favisan se numeste simplu sampon crema pentru regenerea parului .. sunt la al 5'lea tub/sticla si nu am de gand sa il tradez prea curand ... detalii afli pe www.favisan.ro
E samponul ideal pentru mine, nu imi mai cade parul (si crede'ma ca mai aveam de o baie) e lucios, are volum .. si e vreo 60 de mii.Ol agsesti la magazinele naturiste.
Pe langa asta eu am luat pastile cu extract de urzica, foarte bune si ele (ajuta si la unghii). Am uitat cum se numeste firma ,iti spun cand ajung acasa, sunt 40 de comprimate, costa tot vreo 60 de mii (depinde de farmacie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu am o reteta care a dat roade:
- 5 fiole vit. A
- 1 fiola vit. E
- 1 sticluta ulei ricin (25 ml)
- 2 galbenusuri ou
- ulei de masline
(reteta am luat-o din Formula As)

Si am mai incercat de la Plafar, cred ca era de la Gerovital (dar nu sint sigura, am sa verific si o sa-ti spun exact) o solutie pe baza de gaz (include mai multe).

Cert e faptul ca nu-mi mai cade parul. Il am lung si stringeam cite un pumn la pieptanat.

In plus au mai fost niste subiecte ref. la caderea parului, inspira-te si de acolo:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47077&SearchTerms=caderea,parului,tratamente

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

eu am folosit un produs numit Selective, sub forma de fiole. le aplica cu masaj coaforul meu, dupa spalare si inainte de feon. nu stiu de la ce firma sunt, scria italiana pe fiole. dar functioneza, dupa 13 fiole ( la ora actuala) am parul mult mai des si mai matasos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Samponul de la FAVISAN e intr-adevar fff bun, merita incercat. Eu de cand l-am descoperit nu mai folosesc alte sampoane cosmetice. Si sunt la al treilea flacon.
Am mai folosit o masca pe baza de petrol, miroase inrozitor dar face minuni pt. par. De asemeni am luat calciu, magneziu, zinc de la Walmark si parul meu s-a regenerat intr-un mod absolut miraculos. Si nici unghiile nu mi se mai exfoliaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Da' niste Mg si B urile n ati incercat fetelor? Cititi Formula As penultimul numar!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare, fetelor frumoase!

Am citit retetele voastre, vin si eu cu o reteta care o sa vi se para putin ciudata, dar care, va asigur, da rezultate extraordinare.
Cu acesta reteta am tratat si cliente care aveau inceput de alopecie difuza.

Ingrediente:

Un galbenus de ou ( poate fi si de prepelita)
Ulei de masline
Alopexy 2% solutie din farmacii( costa 275000) o sticla de 60 ml.
Voi veti pune in acesta masca doar 1 ml ( are seringa dozatoare).
1 tableta de spirulina de la naturiste, sfaramata foarte bine.
1 tableta Centrum de la A la Z, la fel sfaramata f. bine.
Optional, Coconut Hot Oil, 1 fiola de la Oriflame.

Se amesteca toate intr-un castron de vopsit si se aplica pe par exact ca la vopsit, cu pensula de vopsit.
Se fac carari si se da pe toata lungimea parului, nu numai la radacini.

Dupa aplicarea mastii, calcati cu calcatorul un prosop, astfel incat sa fie foarte cald, si acoperiti capul cu prosopul.
Se sta cam 1 ora.

Apoi se spala parul f. bine, cu sampon si daca mai e nevoie se mai aplica si balsam, desi de obicei nu mai e nevoie.

Acest tratament se face o data pe saptamana.

PS: Nu va speriati ca veti avea in cap o culoare verde, este de la clorofila din spirulina, nu va schimba cu nimic culoarea vopselei.

Sa fiti frumoase.
Daca mai aveti intrebari, ne gasiti la Clubul Coafezelor.

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

va multumesc!
mi-am notat ce ati scris si acusi ma voi duce sa-mi cumpar mai multe din cele ce ati zis voi ca m-am saturat sa vad mereu si peste tot numa par de-al meu.
in ceea ce privesc unghiile....mare minune nu cred ca s-ar putea intampla cu ele ca de cand ma stiu am niste unghii moi si se rup asa usor si se exfoliaza incat nu stiu ce ar putea sa le schimbe dar cand vad ca parul meu des se cam rareste ma apuca pandaliile.
Anderra daca iti amintesti cum se numea coprimatele te rog sa-mi spui ca ma intereseaza.
Ina cat timp se tine pe par acea masca si cat de des se foloseste?
Doris-Alina iti multumesc ,cu siguranta voi folosi si reteta ta.
am sa incerc mai multe inclusiv Gerovital ca vad ca aveti parere buna .
va multumesc inca o data .
multa sanatate
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Off topic Doris Alina fetita ta a fost deja in reclame sau prezentari de moda?

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput